Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑλλαγές στα Αστυνομικά Τμηματα σε όλη την Αργολίδα

Αλλαγές στα Αστυνομικά Τμηματα σε όλη την Αργολίδα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, από σήμερα (16.6.2017) ξεκίνησε η εφαρμογή της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Οι μεταβολές που επέρχονται στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, στο πλαίσιο της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι οι παρακάτω:

 Το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

 Το Αστυνομικό Τμήμα Άργους, το Τμήμα Ασφαλείας Άργους και το Τμήμα Τροχαίας Άργους, μετονομάζονται σε Αστυνομικό Τμήμα Άργους- Μυκηνών, Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών, αντίστοιχα.

 Ιδρύεται το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου και θα στεγάζεται στο κτήριο που μέχρι σήμερα στεγάζεται ο καταργηθέντας Αστυνομικός Σταθμός Λυγουριού, στο Λυγουριό Αργολίδας.

 Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Λυγουριού και Παλαιάς Επιδαύρου καταργούνται και συγχωνεύονται ως προς τις αρμοδιότητες τους, με το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

 Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίας Τριάδας και Τολού καταργούνται και συγχωνεύονται ως προς τις αρμοδιότητες τους, με το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου, Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και Τμήματα Τροχαίας Ναυπλίου.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Νέας Κίου καταργείται και συγχωνεύεται ως προς τις αρμοδιότητες του, με το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών, Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών.

Οι λοιπές υφιστάμενες Υπηρεσίες τις Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, παραμένουν ως έχουν.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ