Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗ Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Πελοποννήσου καταγγέλει την απαράδεκτη στάση από την Περιφέρεια

Η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Πελοποννήσου καταγγέλει την απαράδεκτη στάση από την Περιφέρεια

Την τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΑΣΠΠ με επικεφαλή τον πρόεδρο του Δ.Σ Χρήστου θεοδωρακόπουλου, παραβρέθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου , μετά από επερώτηση που είχε καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας, με θέμα την πρόοδο του προγράμματος δακοκτονίας στην Πελοπόννησο.

Καταγγέλλουμε στους μικρομεσαίους αγρότες της Πελοποννήσου την απαράδεκτη στάση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου κ. Στρατηγάκου Ηλία , τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη που με θρασύτητα δεν άφησαν τους εκπροσώπους της ΟΑΣΠΠ να τοποθετηθούν στο μείζον πρόβλημα, έχοντας  ολοκληρωμένη πρόταση για το σχεδιασμό της δακοκτονίας και αντί να τους ακούσουν τους απείλησαν με αποβολή από την αίθουσα και λέγοντας ότι οι αγρότες φταίνε για την περσινή αναποτελεσματικότητα της δακοκτονίας και για την φετινή.

Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από αυτούς που δίνουν απλόχερα εκατομμύρια ευρώ στα μονοπώλια και βιομήχανους και στους μικρομεσαίους αγρότες τους σπρώχνουν στο γκρεμό.

Να ξέρουν όμως ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν αγγίζουν το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, θα είμαστε καθημερινά στο δρόμο του αγώνα.

Απαιτούμε
– Να αναλάβει εξολοκλήρου το πρόγραμμα δακοκτονίας το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού.
– Να καταργηθεί το χαράτσι που πληρώνουν οι αγρότες για την δακοκτονία.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ