Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑAncient greek sandals: Το απόλυτο must have της σεζόν

Ancient greek sandals: Το απόλυτο must have της σεζόν

Από πέρσι ακόμη τα ancient greek sandals έκαναν την εμφάνισή τους και οι περισσότερες από μας τα φορέσαμε με maxi φορέματα ή τζιν σορτσάκια. Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι απόλυτα συνυφασμένα με την κομψότητα και το ανεπιτήδευτο στυλ και οι stars του Χόλιγουντ τα έχουν πρώτα στις προτιμήσεις τους! Το αρχαιοελληνικό στυλ ταιριάζει πολύ στις περισσότερες γυναικείες σιλουέτες και μπορείτε να το υιοθετήσετε για όλες τις εμφανίσεις σας. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι τα αέρινα φορέματα με πτυχώσεις και τα χειροποίητα σανδάλια. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στα φλατ greek sandals που είναι η επιτομή του καλοκαιρινού στυλ και δεν πρέπει να λείπουν από την παπουτσοθήκη σου.

Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και χαρίζουν στυλ σε κάθε μας look από το πρωί ως το βράδυ. Τα χρώματα τα οποία κάνουν θραύση και είναι ευκολοφόρετα είναι το καφέ, το χρυσό, το μαύρο και το λευκό.

Μπορείς να κάνεις απίστευτους συνδυασμούς, αλλά ο αγαπημένος μας είναι με αέρινα boho φορεματάκια, για ολοκληρωμένο ancient greek style.

Για glam εμφανίσεις προτίμησε ένα ψηλόμεσο σορτσάκι με μια ωραία πουκαμίσα σε λευκό ή μπεζ χρώμα ή ακόμη και με ένα μίνι φορεματάκι.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ