Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑSurvivor: Καθάρισε ο Βασάλος για τους Μαχητές, μοιραίος ο Χρανιώτης για τους...

Survivor: Καθάρισε ο Βασάλος για τους Μαχητές, μοιραίος ο Χρανιώτης για τους Διάσημους

Δεν το έκαναν σωστά το «ζντο» οι Μαχητές στον χθεσινοβραδινό αγώνα του Survivor. Μαζί με το σύνθημα «Μα-χη-τές» ή το όνομα του παίκτη τους, που αγωνιζόταν κάθε φορά, έπρεπε να φωνάζουν και… «Χρανιώτης, ολέ». Ο μεσήλικας ηθοποιός όχι μόνο έχασε τους πέντε από τους έξι αγώνες που έδωσε χθες – έκανε δύο ήττες απέναντι στον Σπαλιάρα μάλιστα! -, αναδεικνυόμενος ως μοιραίος παίκτης των Διάσημων, αλλά φρόντισε να… γρουσουζέψει νωρίτερα την ομάδα του.

Όπως έκανε και στον αμέσως προηγούμενο αγώνα, – εκείνον της ασυλίας, που τελικά έχασαν οι Διάσημοι – προέβλεψε και πάλι με… μεγάλη βεβαιότητα και απτόητος από την παταγώδη αποτυχία του ως τώρα, ότι οι Κόκκινοι θα κέρδιζαν και θα ήταν εκείνοι που θα πήγαιναν να χαρούν τη βίλα, το λούσιμο, το ξύρισμα και το τρελό φαγητό που ήταν το έπαθλο! Οι συμπαίκτες του μάταια προσπάθησαν να τον προλάβουν, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Ο Αγγελόπουλος του είπε να μην λέει «σπαλιαρίστικες» εκφράσεις, αφού κάτι τέτοιες βεβαιότητες έχει πριν τους αγώνες και ο καρυδοσφάχτης της άλλης ομάδας, ενώ η Ευρυδίκη εξοργίστηκε με τις μεγαλοστομίες του – σχεδόν αρπάχτηκαν δηλαδή. Ήταν όμως αργά…

Δυστυχώς για τους Διάσημους, το «μέντιουμ Χρανιώτης», αλλά και ο «παίκτης Χρανιώτης» τη ζημιά την έκαναν. Ο δεύτερος με μία εμφάνιση που θύμιζε κάτι από Λάουρα και Μπο μαζί – σαν υβρίδιο «Μπολάουρα». Αναμετρήθηκε τρεις φορές με τον Βασάλο και ηττήθηκε και τις τρεις. Αλλά κι όταν αντιμετώπισε τον Σπαλιάρα, δεν τα πήγε πολύ καλύτερα – για την ακρίβεια τα έκανε μαντάρα: Έχασε τους δύο από τους τρεις αγώνες.

Με έναν τέτοιο Χρανιώτη – που έχει λιγότερη ενέργεια κι από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, τον οποίο και γλέντησε ο Παναθηναϊκός μέσα στο σπίτι του χθες -οι Διάσημοι δεν μπορούν να κερδίσουν, όσα σταυροκοπήματα κι αν κάνει ο Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος πρέπει να έπαθε χθες τενοντίτιδα, με τόσες φορές που έκανε τον σταυρό του, αλλά φευ! Ακόμα και εκείνος ήταν μάλλον μέτριος για τις προσδοκίες που έχουν οι συμπαίκτες του. Κέρδισε μεν τα «γυναικόπαιδα» – βλέπε Σπαλιάρας – της αντίπαλης ομάδας (3-0 το επιμέρους σκορ), όμως απέναντι στον Βασάλο τα βρήκε σκούρα. Ο νεαρός μποντιμπίλντερ κέρδισε δύο φορές και ο Ντάνος μία όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους! Ο Κωνσταντίνος κάνει τελευταία πολύ δυνατά ματς, αν και ακόμα δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Όταν όμως βρίσκει ρυθμό, μπορεί να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο. Ουσιαστικά ήταν εκείνος χθες που έκανε τη διαφορά. Συνεισέφερε στην ομάδα του πέντε από τις δέκα νίκης (τελικό σκορ 10-7), ενώ δύο έδωσε ο Σπαλιάρας (πιάνοντας κορόιδο τον Χρανιώτη είπαμε) και άλλες τρεις η Σάρα, που τα κατάφερε οριακά καλά απέναντι στην Ευρυδίκη (3-2 υπέρ της το επιμέρους σκορ).

Το μεγάλο κέρδος για τους Μαχητές δεν ήταν μόνο η νίκη. Αλλά και το γεγονός ότι έπαιξαν με τον Σπαλιάρα, κρατώντας τους δύο δυνατότερους – κατά τεκμήριο – και πάντως σταθερότερους παίκτες τους στον πάγκο. Τον Μάριο και τον Αναγνωστόπουλο. Οι Μπλε είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ροτέισον. Δηλαδή να παίζουν όλοι εναλλάξ στους τέσσερις αγώνες της εβδομάδας (Κυριακή με Τετάρτη). Φυσικά στον αγώνα ασυλίας την Τετάρτη, δεν είναι κορόιδα να έχουν μέσα τον Σπαλιάρα, τον οποίο όμως πρέπει να βάλουν τις άλλες δύο ή τρεις μέρες να παίζει. «Θα το υποστούμε κι αυτό» είπε ο Μάριος με νόημα, πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας. Κανονικά δηλαδή ο Σπαλιάρας θα παίξει σε ένα, δύο αγώνες ακόμα, ώστε να κάνει ρεπό την Τετάρτη. Απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν έχουν εξ αρχής όταν παίζει ο Σπαλιάρας, γι’ αυτό και η χθεσινή νίκη ήταν απρόσμενη, εξ ου και η χαρά διπλή! Κυρίως βλέποντας τους Διάσημους να μην μπορούν να χωνέψουν πώς έχασαν από τον Σπαλιάρα!

Βαριά η σκιά του Μπο μετά την αποχώρησή του

Ο ίδιος ο Μπο δεν ήταν τόσο βαρύς στην αποχώρησή του, όσο όταν μπήκε στο Survivor. Τριάντα κιλά έχασε ο άνθρωπος. Η σκιά του όμως αποδεικνύεται πολύ βαριά στην καλύβα των Διάσημων. Πιθανόν δε η αποχώρησή του να επηρέασε και την απόδοσή τους, αν πιστέψουμε τα όσα μελοδραματικά έλεγαν πριν τον χθεσινό αγώνα, για τον ράπερ, ειδικά η Ευρυδίκη και ο Χρανιώτης. Ή όντως έχουν στεναχωρηθεί που έφυγε ο Μπο, καθώς τέσσερις μήνες παρέα δεν είναι λίγοι, ή έπαιζαν θεατρικό πρώτης τάξης – σαν την Καρέζη στην ταινία «Μια τρελή οικογένεια»!

Η Ευρυδίκη εδώ που τα λέμε πιθανόν να στεναχωρήθηκε περισσότερο γιατί ήταν στην ίδια παρέα με τον Μπο κι από τις μέρες του Χανταμπάκη. Αλλά ο Χρανιώτης πότε κατέφερε να δεθεί με τον ράπερ, αφού ο ίδιος ήταν σε άλλη παρέα; Μάλιστα ο Σπαλιάρας, θύμιζε ότι ο ίδιος μαζί με τον Χρανιώτη και τον Αγγελόπουλο ήταν χωριστή παρέα, μακριά από την «κλίκα» των Διάσημων, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιζε τότε ο Χανταμπάκης! Ίσως ο Χρανιώτης δεν μπορεί να ξεχάσει το δέσιμο που απέκτησε με τον Μπο λόγω μουσικής, αφού το παίζανε για μέρες οι «αφοί Κατσάμπα» του Αγίου Δομίνικου!

Περίεργος στίβος, απρόσμενη εξέλιξη

Ο στίβος, που επέλεξε η παραγωγή στο χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν κι από τους πιο δύσκολους ή ενδιαφέροντες, που έχουμε δει. Ο παίκτες έσπρωχναν μία τεράστια ελαφριά μπάλα, χωρίς να συναντούν ιδιαίτερα εμπόδια και μετά έβαζαν τρεις μικρότερες μπάλες σε μία τάβλα, την οποία έπρεπε με τη βοήθεια μίας τροχαλίας να τραβήξουν για μερικά μέτρα, χωρίς να πέσουν οι μπάλες. Μετά έπαιρναν και πάλι μία μεγάλη ελαφριά μπάλα και την οδηγούσαν καμιά εικοσαριά μέτρα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο σε μία λακούβα. Έτσι αποκτούσαν το δικαίωμα στις βολές: Σε μία περίεργη κατασκευή προσπαθούσαν να περάσουν τα μπαλάκια από ένα κυρτό μέρος και να ρίξουν δύο «τομέμ», όπως τα έλεγε ο Σάκης – κάτι σαν κορίνες, ας πούμε, γιατί ο Τανιμανίδης περισσότερο μας μπερδεύει πολλές φορές παρά μας κατατοπίζει με τις περιγραφές του.

Ο Βασάλος ήταν πολύ καλός στις βολές, ο Σπαλιάρας όχι τόσο κακός όσο θα περιμέναμε. Ο Χρανιώτης δεν μπορούσε να βρει με τίποτα το στόχο, ο Αγγελόπουλος πότε τον έβρισκε άριστα, πότε τον έχανε, ενώ τα κορίτσια ήταν θέμα τύχης να πετύχουν τις κορίνες. Προβάδισμα στο στίβο ήταν επίσης δύσκολο να αποκτήσει κανείς κι έτσι οι Μαχητές που ήταν καλύτεροι και πιο ψύχραιμοι νίκησαν μάλλον εύκολα.

Ο Χρανιώτης ήταν έτοιμος να σκάσει όταν έχανε και στο τέλος τράβηξε για τη θάλασσα – φοβήθηκαν όλοι μην χάσει ξανά το μαγιό του. Η Ευρυδίκη δεν είχε δυνάμεις ούτε να νευριάσει. Ο Αγγελόπουλος ήταν γενικά ήρεμος, αλλά κι αυτός δεν κατάφερε να εμφυσήσει στους συμπαίκτες του την πίστη του για τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε ήταν να κολλήσει και τον Σπαλιάρα «σταυροκοπίαση», καθώς ο ηθοποιός και μοντέλο εθεάθη να επικαλείται ουκ ολίγες φορές τον Κύριο – ίσως και για να τη σπάσει στον Αγγελόπουλο, αφού είναι γνωστό πως την προβοκάτσια την έχει στο αίμα του!

Εμφανής η ανισορροπία, αναγκαίοι οι ατομικοί αγώνες

Πάντως από το χθεσινό παιχνίδι φάνηκε ότι οι Μαχητές έχουν σαφή αγωνιστική υπεροχή έναντι των Διάσημων. Εάν καταφέρνουν να κερδίζουν με τον Σπαλιάρα στη σύνθεσή τους και τους Μάριο, Αναγνωστόπουλο στον πάγκο, καταλαβαίνει κανείς ότι οι Κόκκινοι μάλλον θα δεινοπαθήσουν για όσο οι ομάδες είναι έτσι. Οι Διάσημοι πρέπει να έχουν σεληνιασμένο τον Αγγελόπουλο, τυχερό τον Χρανιώτη και πολύ καλή την Ευρυδίκη για να κερδίσουν. Αντιθέτως οι Μαχητές έχουν περισσότερες επιλογές και καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας – τρώνε, πλένονται, κοιμούνται σε κρεβάτια, όπως χθες, κάνουν βόλτες με αεροπλάνα και πάει λέγοντας. Αυτοί είναι VIP τουρίστες όχι παίκτες του Survivor. Όταν οι άλλοι μοιάζουν με ταλαιπωρημένο ασκέρι, εκείνοι είναι ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Πρέπει οι Διάσημοι να βρουν στίβο, που να τους ταιριάζει και να είναι τυχεροί για να νικήσουν.

Ακόμα κι έτσι πάντως, το μοντέλο με τη σύγκρουση δύο ομάδων, όπως είναι οι ομάδες πλέον, φαίνεται να έχει εξαντλήσει το ενδιαφέρον του. Με λιγότερο από ένα μήνα ως τον τελικό (5 Ιουλίου) μάλλον θα είναι καλύτερα ο διαχωρισμός των παικτών σε δύο ομάδες να ξεπεραστεί και το παιχνίδι να περάσει στη φάση των ατομικών αγωνισμάτων. Ο κάθε παίκτης να παίζει εναντίον όλων για την πάρτη του δηλαδή. Αυτό δεν είναι απίθανο να προκύψει έτσι κι αλλιώς την Τετάρτη, εάν τον αγώνα ασυλίας κερδίσουν οι Μαχητές (και μείνουν οι Διάσημοι με δύο παίκτες) ή αποχωρήσει η Σάρα, εάν τον χάσουν οι Μπλε. Διαφορετικά θα χρειαστούν πολλά περισσότερα για να χτυπήσει και πάλι κόκκινο το ενδιαφέρον.

Το μήνυμα του Μισθοφόρου και το παράπονο του Ντάνου

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού επεισοδίου, το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους συμπαίκτες και αντιπάλους ο Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας για τη φάση του παιχνιδιού στην οποία είμαστε, ο Μισθοφόρος εξέφρασε την άποψη ότι όλοι οι παίκτες που έφτασαν ως εδώ είναι ίσοι. Και επειδή δεν εννοούσε ότι ο Σπαλιάρας, φερ’ ειπείν, ή ο Χρανιώτης είναι ίσοι με τους άλλους, ήθελε προφανώς να ξεκαθαρίσει ότι βάζει και τον εαυτό του στους κορυφαίους, αγωνιστικά, παίκτες. Ο Μισθοφόρος νιώθει άβολα και το έχει δείξει, που ορισμένες φορές, όταν έρχεται η ανάγκη να επιλέξει η ομάδα του παίκτη για το τελευταίο κρίσιμο ματς, αντιμετωπίζεται ως δεύτερη λύση μετά τον Μάριο. Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό δικαίως αισθάνεται ότι δεν απολαμβάνει της αντίστοιχης αναγνώρισης. Και επειδή αργά ή γρήγορα θα έλθουν οι ατομικοί αγώνες, ο ίδιος προετοιμάζεται κατάλληλα γι’ αυτό.

Από την άλλη ο Αγγελόπουλος δεν κρύβει ότι δυσανασχετεί πλέον με το γεγονός ότι οι άλλοι δύο της ομάδας του δεν τραβάνε όσο θα ήθελε. Εδώ και καιρό δεν έχει βοήθειες, όμως το κακό παράγινε. Ήδη οι Διάσημοι «γράφουν» αρνητικό σερί τριών ηττών. Κι αν συνεχίζουν έτσι τα επόμενα κανονικά γεύματά τους θα είναι έξω από το Survivor – της Ευρυδίκης και του Χρανιώτη δηλαδή, γιατί ο ίδιος, θα φάει ή όταν γίνουν τα αγωνίσματα ομαδικά, ή όταν θα πάει στα ημιτελικά!

Πάντως, εάν συνεχιστεί μία δύο μέρες ακόμα αυτό το χάλι με τους Κόκκινους, δεν αποκλείεται να χάσει την ψυχραιμία που δείχνει τώρα τελευταία και να έχουμε ντράβαλα.

Την ίδια ώρα, άλλοι παίκτες, όπως ο Βασάλος έχουν άλλου καημούς. Του Κωνσταντίνου του βγήκε το όνομα του καρδιοκατακτητή μετά το φλερτ με την Τουρκάλα και έτσι χθες ο Σπαλιάρας, που είναι πειραχτήρι, άδραξε την ευκαιρία για να επισημάνει ότι δίπλα από την βίλα στην οποία πήγαν με το έπαθλο μένουν οι Καρντάσιανς. Ο Σπαλιάρας «ενημέρωσε» ότι η Κιμ το πήρε κατάκαρδα, που ο Βασάλος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι δεν είναι ο τύπος της, γιατί παραείναι πληθωρική! Σκληρός ο Κωνσταντίνος εξέφρασε τη σιγουριά ότι η τηλεπερσόνα θα το ξεπεράσει!

Πάντως οι Μαχητές ξυρίστηκαν μετά από καιρό κι έγιναν αγνώριστοι. Ειδικά ο Σπαλιάρας μεταμορφώθηκε, όπως και οι Μάριος και Αναγνωστόπουλος που είχαν γενειάδα οσίων. Έτσι σενιαρισμένοι δεν αποκλείεται να τους πρόσεχε πάντως η Κιμ, αν και το αστέρι εκεί είναι η Κάιλι Τζένερ – στην οποία μάλλον είναι απίθανο να έλεγε όχι ακόμα και ο Βασάλος!

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ