Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΌλοι στη συνέλευση για τον Πανναυπλιακό ελπίζοντας σε κάποια πρόταση Κωστούρου με...

Όλοι στη συνέλευση για τον Πανναυπλιακό ελπίζοντας σε κάποια πρόταση Κωστούρου με ουσία…

Τεράστιο το ενδιαφέρον για την αυριανή συνάντηση που προκάλεσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων με θέμα τον Πανναυπλιακό.

Αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο δήμαρχος, ότι πάντα είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ ουδεμία φορά ασχολήθηκε σοβαρά με αυτή επί διοίκησης Ψυχογιού, δηλαδή τον τελευταίο χρόνο, αλλά και καμία τουλάχιστον για τους τελευταίους έξι μήνες της διοίκησης Σοροβίγκα, θα πρέπει να δούμε σοβαρά την αυριανή του πρωτοβουλία.

Είναι δήμαρχος της πόλης και πρέπει να είναι κοντά σε όλα τα αθλήματα και όχι κατ’ επιλογή ανάλογα με το ποιο είναι το άθλημα ή πόσο κοντά στον συνδυασμό του είναι πρόεδρος. Συμφωνώ μαζί του ότι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο τοπικός ερασιτεχνικός αθλητισμός ανήκει στους κατοίκους και την ιστορία αυτού του τόπου και όχι σε όποιον έχει την σφραγίδα. Τουλάχιστον θεωρητικά έτσι είναι…

Το ενδιαφέρον Κωστούρου για τον Πανναυπλιακό, είναι δεδομένο ότι είναι όψιμο και αποτελεί αντίδραση στο ότι εμφανίστηκε προ των πυλών ο Καμπόσος. Δεν μπορεί αυτό να παραβλεφτεί από κανένα και είναι πλέον ένας από τους συντελεστές του προβλήματος Πανναυπλιακός.

Ένας δεύτερος ουσιαστικός συντελεστής του προβλήματος Πανναυπλιακός είναι η σημερινή διοίκηση, που αν την κρίνουμε το ίδιο αυστηρά με παλαιότερες, θα δούμε ότι έχουν πολλά ίδια χαρακτηριστικά.
Ένα προέδρο αγνό μεν και με καλές προθέσεις, αδύνατο για την σημερινή εποχή οικονομικά, που περιστοιχίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που υπόσχονται ότι ζητούν οι περιστάσεις, αλλά κανένας τους δεν τηρεί τις υποσχέσεις του στη συνέχεια.
Κοινό σημείο δηλαδή, ότι δεν υπάρχει συλλογική διοίκηση στον Πανναυπλιακό τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Ο εκάστοτε πρόεδρος παλεύει μόνος του με ένα – δυο ακόμη ανθρώπους, ενώ οι υπόλοιποι αργά ή γρήγορα γίνονται λαγοί.

Ένας τρίτος συντελεστής, που πρέπει να μην ξεχνάμε, είναι την αγάπη του κόσμου, τον οποίο χαϊδεύουμε τις περισσότερες φορές ψηφοθηρικά ή για όποιοδήποτε άλλο σκοπό,,, σαφέστατα κερδοσκοπικό. Υπάρχουν φίλαθλοι του Πανναυπλιακού; Πόσοι είναι πλέον αυτοί; Από την αρχή της περιόδου Δρίτσα ή Αντωνιάδη στην Γ’ εθνική έχει μείνει πλέον το ένα δέκατο… για να μην πω πενήντα φορές λιγότεροι.
Έκοψε ο Πανναυπλιακός φέτος ή πέρυσι περισσότερα από 1000 εισητήρια σε περίπου είκοσι αγώνες; Ας μιλήσουν οι ταμίες… όχι.
Άρα για ποιους φιλάθλους μιλάμε;;; Τους όχι περισσότερους από 100;;; Ας θυμόμαστε και αυτή την πικρή αλήθεια.

Το Ναύπλιο και η νέα γενειά αηδιασμένη από όσα ακούει, μαθαίνει ή βλέπει απομακρύνθηκε από τον Πανναυπλιακό. Νομίζω ότι με το μπάσκετ, το βόλλεϋ ή τον κλασσικό αθλητισμό και την κολύμβηση ασχολούνται περισσότεροι πλέον. Ίσως και καλά κάνουν…

Ακόμη ένας συντελεστής που πρέπει να μην ξεχνάμε, είναι ότι ο περυσινός πρόεδρος κ. Σοροβίγκας έφτασε αρκετές φορές οδηγούμενος από την απόγνωση που τον είχε κυριεύσει στην πόρτα του Πρωτοδικείου να παραδώσει την σφραγίδα του σωματείου.
Ο τωρινός κ. Ψυχογιός, που νόμιμα είναι πρόεδρος για ένα ακόμη χρόνο δεν προτίθεται να πάει ακόμη στο Πρωτοδικείο και θέλει να δώσει και νέα μάχη την ερχόμενη χρονιά.
Το ξαναλέμε, και οι δύο αυτοί πρόεδροι και αγαπούσαν και ήθελαν να πάει μπροστά ο Πανναυπλιακός, δεν μπόρεσαν γιατί δεν βοηθήθηκαν από την πόλη, ούτε από εσάς κ. δήμαρχε και δεν εννοώ μόνο οικονομικά. 

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε αρκετούς συντελεστές ακόμη που ρύθμισαν την προδιαγεγραμμένη πορεία της άλλοτε κραταιάς ομάδας του Πανναυπλιακού στο πάτω, μιας ομάδας που κοντά της εμείς οι μεγαλύτεροι γνωρίσαμε ημέρες λαμπρές και γευτήκαμε το συναίσθημα της χαράς, του θριάμβου, της υπερηφάνειας…

Κύριε Κωστούρο, ζητήσατε αυτή την συγκέντρωση. Είπατε για να συζητήσουμε. Θα έχετε αύριο να μας ανακοινώσετε κάτι ή θα ακούσουμε για άλλη μια φορά φλυαρίες και απόψεις ανθρώπων που έχουμε να τους δούμε στο γήπεδο πολλά χρόνια, ή που ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την ομάδα;;;

Αν ζητάτε συζήτηση, το κάνετε μόνο για να δείξετε ενδιαφέρον μετά την κίνηση Καμπόσου.

Αν πάλι έχετε πρόταση συγκεκριμένη, θα πρέπει όλοι οι παρισστάμενοι να σας ακούσουν με μεγάλη προσοχή, διότι ο Πανναυπλιακός βρίσκεται σίγουρα στο γρασίδι ετοιμοθάνατος. 

Τι σημαίνει πρόταση σοβαρή;;;

  • Σημαίνει να μας περιγράψετε με σαφήνεια ποια θεωρείται πρόταση σωτηρίας του Πανναυπλιακού.
  • Αν θα πρέπει να υλοποιηθεί από την σημερινή νόμιμη ακόμη διοίκηση ή ζητάτε αντικατάσταση της.
  • Αν ζητάτε αντικατάσταση ποιοι προτείνεται να μπουν στην διοίκηση.
  • Μια πρόταση για τον Πανναυπλιακό δεν είναι δυνατόν να αφορά την προσεχή μόνο σεζόν. Μια σοβαρή πρόταση πρέπει να έχει ορίζοντα τριετίας με άνοδο στην Γ’ εθνική. Εκεί ανήκει ο Πανναυπλιακός και ακόμη ψηλότερα. Μια σοβαρή πρόταση πρέπει να στοχεύει εκεί, να δημιουργεί υποδομή για εκεί και να έχει εξασφαλίσει και τα οικονομικά μέχρι εκεί.

Δήμαρχε Κωστούρο, αν όντως έχετε μια τέτοια πρόταση, όλοι οι Ναυπλιώτες φίλαθλοι πρέπει να ακούσουν με σοβαρότητα τις προτάσεις σας. Στην συνέχεια να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην κατεύθυνση της υλοποίησης της για να δούμε πάλι ένα κραταιό Πανναυπλιακό. Πρέπει να ξανανοιώσει ο Ναυπλιώτης φίλαθλος, όσοι έχουμε απομείνει, υπερήφανος για την ομάδα του.

Κατά συνέπεια, αν έχετε μια πρόταση με τα παραπάνω στοιχεία και έχετε λάβει υπόψη τους συντελεστές που αναφέρθηκαν παραπάνω, πρέπει όλοι αύριο να είμαστε στην συγκέντρωση.

Αν δεν έχετε μια τέτοια πρόταση μην μας κουβαλήσετε στη συγκέντρωση. Μην μας δώσετε της πίκρα από μια ακόμη ατελέσφορη συζήτηση, άνευ στόχου, ουσίας και αποτελέσματος μόνο και μόνο για να μην σας πάρει ο Καμπόσος την δόξα.
Παρεπιμπτόντως οι πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζει και εκείνος μια πρόταση για την σωτηρία του Πανναυπλιακού !!!

Μιχάλης Καζάς

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ