Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ(Βίντεο+Φωτό): Μηνύματα έστειλε ο Καμπόσος - Ιστορικές αγκαλιές μεταξύ Ψυχογιού - Κιμουλιάτη...

(Βίντεο+Φωτό): Μηνύματα έστειλε ο Καμπόσος – Ιστορικές αγκαλιές μεταξύ Ψυχογιού – Κιμουλιάτη στην εκδήλωση του Πανναυπλιακού

Η εκδήλωση του Πανναυπλιακού τελικά έγινε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού η συμμετοχή των περισσότερων από 1.300 παρευρισκόμενων που πέρασαν όλη την βραδειά είναι πολύ ικανοποιητική.

Το πόσο επιτυχής ήταν η εκδήλωση, πρέπει μάλιστα να κριθεί, αφού λάβουμε υπ’όψη τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όπως επίσης και το ότι μέχρι τις 12 το βράδυ υπήρχε ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος στη Βοσνία και ο φίλαθλος κόσμος έμεινε μπροστά στις τηλεοράσεις.

Το ενδιαφέρον στην εκδήλωση πέραν από το πρόγραμμα που παρουσίασαν κορυφαίοι τραγουδιστές και μουσικοί του είδους αυτού μουσικής, στράφηκε στις δηλώσεις του δημάρχου Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου και του προέδρου του Πανναυπλιακού κ. Γιώργου Ψυχογιού. Το μήνυμα των λεγομένων τους μπορεί να περικλειστεί στην αναφορά μερικών λέξεων. Ο δήμαρχος μίλησε για την ανάγκη της αλληλεγγύης, ενώ ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού μίλησε για την δύναμη που παίρνει από την οαρουσία του δημάρχου δίπλα του.

 

Ο κ. Καμπόσος βλέπει την αλληλεγγύη μεταξύ των ομάδων των δυο πόλεων σαν προϋπόθεση για την αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου. Φυσικά αναμένονται πλέον και έμπρακτες πρωτοβουλίες του δημάρχου προς την κατεύθυνση της στήριξης. Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος κ. Ψυχογιός μιλάει για δύναμη, αφού φυσικά στο πρόσωπο του δημάρχου Καμπόσου βρίσκει ένα δυνατό στήριγμα . Ας μην ξεχνάμε άλλωστε την ιδιαίτερη συμπάθια που τρέφει μεγάλο μέρος Ναυπλιέων για τον Αργείο δήμαρχο.

Η χθεσινή εικόνα των αγκαλιασμένων προέδρων Παναργειακού και Πανναυπλιακού πρέπει να χαρακτηριστεί σαν ιστορική στα αθλητικά δρώμενα του νομού. Δεν ενθυμούμεθα άλλη φορά τους προέδρους των δύο αυτών “ανταγωνιστικών” έως “εχθρικών” μέχρι πρότινος μεταξύ τους ομάδων να κάθονται μαζί, να αγκαλιάζονται και να δηλώνουν έτοιμοι ακόμη και για κάποιου είδους μελλοντική συνεργασία. Ο Κώστας Κιμουλιάτης και ο Γιώργος Ψυχογιός σαφέστατα γνωρίζουν την δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά η εποχή μας δεν είναι η εποχή του ’60. Σήμερα όποιος δεν συνεργάζεται πεθαίνει και η πρωτοβουλία του Καμπόσου για συνεργασία των δύο δήμων με αρχή τον αθλητισμό έχει δώσει το σύνθημα της συνεργασίας. Όποιος πιστός ας προσέλθει λοιπόν…

Στην εκδήλωση, που ο κατάλληλος καιρός, η ποιότητα του προγράμματος, η σύνθεση του κόσμου, ο όμορφος χώρος όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση βοήθησαν ώστε οι παρευρισκόμενοι να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Στους παρευρισκόμενους υπήρξαν και σημαντικές παρουσίες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος , Χρήστος Πετσέλης, οι δημοτικοί σύμβούλοι και πρόεδροι επιχειρήσεων, Νομικών Προσώπων, κοινωφελών οργανισμών ή αθλητικών κέντρων Νίκος Δελής, Βαγγέλης Τζαβέλλας, Παναγιώτης Σκούφης.
Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του Παναργειακού Κώστας Κιμουλιάτης, οι πρόεδροι και παράγοντες του Αργολικού ποδοσφαίρου Γιάννης Μαντζούνης, Σπύρος Τσάμης, Γιώργος Καραχάλιος και Γιώργος Μπούνος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Πουλάς, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπλιέων Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) και ο πρώην τοπάρχης Νέας Κίου Γιάννης Αθανασόπουλος.

Φυσικά ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Πανναυπλιακού Γιώργος Ψυχογιός, Δημήτρης Κανούσης, Κώστας Κανούσης, ο προπονητής Νίκος Μπόμπος και αρκετοί παίκτες.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θετικά σχόλια η παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ευάγγελος Λεβεντογιάννης και ο Σταύρος Κρεμαστιώτης.

Τέλος να αναφέρουμε και το καλλιτεχνικό σχήμα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να ενθουσιάσει τους παρευρισκόμενους. Οι τραγουδιστές Γιάννης Καψάλης, Γιώρα Γρίβα, Γιάννης Δρίτσας και οι μουσικοί Δημήτρης Μαρίνης, Ζήσης Κασιάρας και Μάκης Τσίκος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ