Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑναγνωσταράς: Καταδικάζω την προσπάθεια στρέβλωσης της αλήθειας και διατάραξης της άριστης σχέσης...

Αναγνωσταράς: Καταδικάζω την προσπάθεια στρέβλωσης της αλήθειας και διατάραξης της άριστης σχέσης μου με τον Καμπόσο

Επιχειρήθηκε χθες από άρθρο τοπικής ιστοσελίδας με λογοπαίγνιο να παρουσιαστεί ότι το έργο της ανάπλασης του Άργους δεν είναι έργο Καμπόσου και ότι αυτό προκύπτει από σχετική δήλωση Αναγνωσταρά για το Ναύπλιο.

Ο τίτλος του άρθρου ήταν “Βόμβα Αναγνωσταρά κατά Καμπόσου: Έργο Μπούρη η Πλατεία του Αγίου Πέτρου!!!”.

Ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων και διεκδκητής για μια ακόμη φορά του δήμου Ναυπλιέων διαμαρτύρεται για την προσπάθεια στρέβλωσης των λόγων του και του μηνύματος του, όπως και της προσπάθειας διατάραξης της άριστης σχέσης του με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου.

Ο κ. Αναγνωσταράς σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε σε ότι αναφέρεται στο άρθρο – σκοπιμότητας και δημιουργίας εντυπώσεων.

Καταδικάζει επίσης κάθε αήθη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και διατάραξης της άριστης σχέσης του με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, του οποίου η αξία δεικνύεται από τα έργα του.

Τώρα όσον αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση των χρημάτων για τις αναπλάσεις ο κ. Αναγνωσταράς έδωσε την ακόλουθη απάντηση στον αρθρογράφο;

“Κύριε Μουσταϊρα το Ναύπλιο και το Άργος χρηματοδοτήθηκανε με 4 εκτ € επί περιφερειάρχου Αγγελόπουλου, σύμφωνα με την πρόθεση της τότε ηγεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου να δοθούν χρήματα στις πρωτεύουσες των νομών.για αστικές αναπλάσεις!

Τότε μάλιστα ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας αντέδρασε για την χρηματοδότηση και του Άργους υποστηρίζοντας ότι ως μη πρωτεύουσα το Άργος δεν θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί ή τουλάχιστον να μοιραστούν τα 4 εκατ € του Ναυπλίου στις δύο πόλεις (2εκατ. το Ναύπλιο και 2 εκατ. το Άργος).

Τελικά και οι δύο πόλεις έτυχαν έγκρισης χρηματοδότησης από 4 εκατ. € με την προϋπόθεση σε ορισμένο χρονικό διάστημα να υπάρξουν εγκεκριμένες μελέτες!! Εμείς στο Ναύπλιο έχοντας ως μελέτη, την μελετη Μαϊστρου που είχα ολοκληρώσει και γνωρίζαμε τι θέλαμε να κάνουμε στο Ναύπλιο, προχωρήσαμε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και κάναμε τις μελέτες ανάπλασης του ιστορικού κέντρου και έτσι πλακοστρώθηκαν η περιοχή μεταξύ Αμαλίας, Μπουπουλίνας, Λυκείου Ναυπλίου και Αγίου Νικόλα !!!

Θυμάμαι ότι στο Άργος υπήρχε μια αντιπαράθεση και μακρύς διάλογος για το που θα δοθούν τα χρήματα, δηλαδή που θα γίνουν οι παρεμβάσεις και πιστεύω ότι και με δεδομένο, ότι ο τότε δήμαρχος ασθένησε αποτέλεσμα ήταν να παρέλθουν οι προθεσμίες και τα χρήματα του Άργους να κινδυνεύουν να χαθούν ή να πάνε σε άλλη πόλη με έτοιμες μελετες!!!

Αυτά για την ιστορία, αμέσως μετά ήρθαν οι δημοτικές εκλογές!!!”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ