Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Αναγνωσταράς για τις αστειότητες Κωστούρου για το Μπούρτζι

Ο Αναγνωσταράς για τις αστειότητες Κωστούρου για το Μπούρτζι

Με σημερινό του μήνυμα ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων και εκ νέου διεκδικητής του δήμου κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με το Μπούρτζι.

Χωρίς να πει λέξη ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος για τις δικές του ενέργειες για να μην κλείσει το Μπούρτζι, προκάλεσε με τις δηλώσεις του το κοινό αίσθημα. Θεατής λοιπόν δηλώνει ο δήμαρχος στα τεκτενόμενα στην πόλη του… για να εισπράξει και την αγανάκτηση Αναγνωσταρά που δηλώνει:

“Έσπευσαν ορισμένοι “φωστήρες” ΔΣ να πουν ότι το Μπούρτζι δεν ανήκει στον δήμο Ναυπλίου και γι αυτό δεν είναι υπεύθυνος ο δήμαρχος για την απαγόρευση εισόδου σε αυτό.

Σωστά, το Μπούρτζι δεν ανήκει στον δήμο Ναυπλίου. Με τι αρμοδιότητα λοιπόν βγαίνει ο Δήμαρχος και ανακοινώνει το κλείσιμο του;;;

Αρμόδιο όργανο είναι το τοπικό Συμβούλιο Αρχαιοτήτων ή το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο).

Υπάρχει τέτοια απόφαση ή όχι;;

Eάν υπάρχει γιατί η ανακοίνωση δεν έγινε από την προϊσταμένη της Αρχαιολογίας στο Ναύπλιο;;

Άλλη μια ερώτηση:

Τι πιέσεις άσκησε ο δήμος μας έτσι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του καλοκαιριού;; Όταν άρχισαν οι εργασίες στο Μπούρτζι παρουσιάσθηκε ως μεγάλη επιτυχία του δήμου μας! Τώρα που στράβωσε η δουλειά και έμειναν οι εργασίες στην μέση, φταίει το Υπουργείο Πολιτισμού και το Μπούρτζι δεν μας ανήκει..!!!

Μονά –  ζυγά δικά σας ;;

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ