Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΝΑΥΠΛΙΟ: Ημερίδα “ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ -...

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ημερίδα “ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ – Εξελίξεις και Προοπτικές“

Tη Δευτέρα 12/06/2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Βουλευτικού στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, ο Δήμος Ναυπλιέων και το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων νομού Αργολίδας με πρωτοβουλία της Προέδρου του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (απονομής εφάπαξ) Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών Κωνσταντίνας Ρετσινά, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

Κωνσταντίνα Ρετσινά: Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ)., πρ. Πρόεδρος του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων νομού Αργολίδας – Εισαγωγή στο θέμα της ημερίδας.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: πρ. Διοικητής του ΙΚΑ, πρ. Διοικητής του ΟΑΕΔ, πρ. Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου -Φαρμακευτική περίθαλψη και ο ρόλος του φαρμακείου.

Σουλιώτης Κυριάκος: Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας & Αναπληρωτής Πρύτανη, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου , Επισκέπτης Καθηγητής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ – Ανάγκη για μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας στην Ελλάδα.

Γεράσμος Κονιδάρης: Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης ΤΑΥΦΕ & Επιτ.Πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ ΝΠΔΔ – Η αγορά εργασίας στο φάρμακο σήμερα.

Λαμβάνουν μέρος και συμμετέχουν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας και το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Μετά τιμής

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Κωστούρος

Η Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (απονομής εφάπαξ) Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών και πρ. Πρόεδρος του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων νομού Αργολίδας
Κωνσταντίνα Ρετσινά

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων νομού Αργολίδας
Νίκος Ανυφιώτης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ