Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΔούκισσα Νομικού: Το τρικ της στο μακιγιάζ για φυσικά, γεμάτα χείλη

Δούκισσα Νομικού: Το τρικ της στο μακιγιάζ για φυσικά, γεμάτα χείλη

Γνωρίζετε ήδη πως το μολύβι χειλιών είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τονίσετε τα χείλη σας, αλλά και να τα κάνετε να δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά. Πολλές φορές, βέβαια, είναι εύκολο να «ξεφύγετε» και να το παρακάνετε, με αποτέλεσμα τα χείλη σας να μην δείχνουν φυσικά, αλλά απλά αστεία. Η Δούκισσα Νομικού πάντως το έχει παρατηρήσει και έχει βρει τη λύση στο πρόβλημα «κλόουν».

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο blog της «Το πραγματικό μυστικό είναι να βγάλεις το περίγραμμα ελαφρώς έξω από το φυσικό όριο των χειλιών σου στο κέντρο τους, αλλά ΟΧΙ στις άκρες τους. Ξεκίνα από το πάνω χείλος και περίγραψε (ελαφρώς έξω από το φυσικό όριο) την «καρδιά», αλλά προχώρα προς τις άκρες φτάνοντας μόνο μέχρι τα σημεία που είναι κάθετα από τις δύο άκρες της μύτης σου. Από εκεί και πέρα, φέρε το περίγραμμα ακριβώς πάνω στο φυσικό όριο των χειλιών σου. Κάνε το ίδιο για το κάτω χείλος».

Η παρουσιάστρια ακόμα επιβεβαίωσε αυτό που σίγουρα υποψιαζόσασταν: «Στις φωτογραφίσεις, η αλήθεια είναι ότι πολλοί μακιγιέρ βγάζουν το μολύβι αρκετά έξω από το φυσικό περίγραμμα, αλλά το μακιγιάζ μιας φωτογράφισης είναι πάντα πιο έντονο από αυτό της κανονικής ζωής, γιατί πολύ απλά στον φακό δείχνει διαφορετικό. Ο στόχος σου στην καθημερινότητά σου θα πρέπει να είναι να δείχνεις όχι μόνο σέξι, αλλά και φυσική».

 
Πηγή: instyle.gr

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ