Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜητέρα από τη Θεσσαλονίκη δημοσίευσε βίντεο με αυτοκίνητο να παρασύρει την κόρη...

Μητέρα από τη Θεσσαλονίκη δημοσίευσε βίντεο με αυτοκίνητο να παρασύρει την κόρη της-Την εγκατέλειψε και έφυγε

Μια μητέρα από τη Θεσσαλονίκη που αναζητά πληροφορίες για τον οδηγό του οχήματος που χτύπησε και εγκατέλειψε την κόρης της δημοσίευσε στο ίντερνετ το βίντεο που έχει καταγράψει το περιστατικό και ζητά τη βοήθεια όλων μας.

Το 15χρονο κορίτσι έκανε ποδήλατο σε κεντρικό δρόμο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, δίπλα της, πέρασε ένα αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και την παρέσυρε ενώ ο οδηγός δεν σταμάτησε.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η κα Φωτεινή Σαμαρά γράφει: Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..περίμενα ανταπόκριση άλλα αυτό που βλέπω είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου.Ο ΘΕΟΣ να σας έχει όλους καλά!!!! Καλήμερα,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε στο ατύχημα που είχε η κόρη μου που την εγκατέλειψε ο ασυνείδητος οδηγός. Έχω κάποια στοιχειά μέσα από το βίντεο που είδα,όποτε εδώ χρειάζομαι και την δίκη σας βοήθεια. Ίσως γνωρίζει κάποιος κάτι για το αυτοκίνητο αυτό. Είναι μάρκας Alfa Romeo 147,χρώμα μαύρο με φιμε τζάμια κι ασημί χειρολαβές στις πόρτες. Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ίσως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω. Σας ευχαριστώ και πάλι κι εύχομαι κάνεις γονιός να μην ζήσει αυτό που έζησα και ζω. Ε δω βάζω και το βίντεο πως ακριβώς έγινε και φαίνεται το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω καλές φωτογραφίες.

https://www.facebook.com/foteini.samara/videos/10155441510569047/

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ