Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΑνοίγει τις πύλες του το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ«Ανάδειξη τοπικής, Πολιτιστικής κληρονομιάς Πελοποννήσου»

Ανοίγει τις πύλες του το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ«Ανάδειξη τοπικής, Πολιτιστικής κληρονομιάς Πελοποννήσου»

H “ΠΥΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σε συνδιοργάνωση με το ΔήμοΝαυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, διοργανώνει το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ στις ενότητεςΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ καιτης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.Στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τουςτομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησηςαγροτικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, παραγωγικές μονάδες τηςΠελοποννήσου.
Η νέα διοργάνωση επιθυμούμε να γίνει θεσμός και υπόσχεται ότι η καρδιά τηςΠελοποννήσου θα χτυπά δυνατά στο λιμάνι του Ναυπλίου σε ένα ταξίδι γεύσης,Πολιτισμού, καλλιτεχνικών αναζητήσεων και προβολών.
ΕΙΣΟΔΟΣ – ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΗ είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο χρόνος διεξαγωγής του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί για ένα μήνα και συγκεκριμένα από 2 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.
Η πρώτη εβδομάδα ξεκινάει την Παρασκευή 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τηΔευτέρα 5 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).2 – 3 – 4 και 5 Ιουνίου ώρες 17:30 – 23:30Ο τόπος διεξαγωγής είναι η οδός Αριστοτέλη Ωνάση στο Λιμάνι Ναυπλίου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1 ου ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 20175:30μ.μ.
Έναρξη του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 20177:00μ.μ. Εγκαίνια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ 9:00μ.μ. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΟΥΣΑΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 20178:00μ.μ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ» Το Ελληνικό πρωινό συμβάλει στη διαμόρφωσητης Πολιτιστικής ταυτότητας και της τουριστικής φυσιογνωμίας του κάθε τόπου,δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να γευτεί τον πλούτοτης Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης. Το σύγκλινο είναι το παραδοσιακό παστό χοιρινό κρέας της Μάνης. Είναι μια εξαιρετική τροφή απίθανης γεύσης. ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 20177:00μ.μ. Επίδειξη παρασκευή παραδοσιακού σαπουνιού με βάση το ελαιόλαδο μεδιοργανωτή την QueenBee’s, Κα Τσερπέλη Εύη.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ