Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλ. Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Νοσηλευτικής...

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλ. Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, οι οποίοι παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, αγωνίζονται καθημερινά για την παροχή ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς και την σωστή λειτουργία αυτού ως νοσηλευτική μονάδα.

Η ενέργεια της πολιτείας να μεταστεγάσει το ΠΕΔΥ σε χώρο του Νοσοκομείου Ναυπλίου χωρίς να λάβει υπόψη τα σωματεία των εργαζομένων σε αυτό, τα οποία απουσίαζαν παντελώς χωρίς να τους έχει δοθεί δυνατότητα εκπροσώπησης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων που αφορούσαν το Νοσοκομείο Ναυπλίου, μας βρίσκει αντίθετους.

Η μείωση νοσηλευτικών χώρων του νοσοκομείου Ναυπλίου για να στεγαστεί μια άλλη υπηρεσία θα στερήσει χώρους για ασθενείς και θα πραγματοποιηθεί μια συρρίκνωση ασθενών, ιατρών και εργαζομένων δημιουργώντας ακατάλληλες συνθήκες ανάρρωσης ασθενών, εργασίας ιατρών και λοιπού νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Η Ένωση μας δηλώνει παρούσα την 1/6/2017 στο κάλεσμα των εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου και στηρίζουμε των αγώνα τους, ώστε το νοσοκομείο να κρατήσει τον χαρακτήρα της Δευτεροβάθμιας Νοσηλευτικής Μονάδας και να μην υποβαθμιστεί σταδιακά σε Πρωτοβάθμια Νοσηλευτική Μονάδα.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζομένους, τους άλλους Φορείς και τους πολίτες ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για τερματισμό των εκπτώσεων στον τομέα της υγείας και να καταθέσουμε για μια ακόμα φορά στους αρμοδίους το αίτημα του Αργολικού λαού για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου και όχι στην υποβάθμιση – συρρίκνωση αυτού και των υπηρεσιών του.

Στην υγεία εκπτώσεις δεν χωράνε.!!!!!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ