Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑΝΕΥΡΑ οι "Διάσημοι" του Survivor - Ο Βο μιλάει για μάσκες και...

ΝΕΥΡΑ οι “Διάσημοι” του Survivor – Ο Βο μιλάει για μάσκες και ο Ντάνος “δίνει” την Βαλαβάνη

Δεν τους άρεσε που έχασαν «στις καθυστερήσεις» και ήταν τελικά η ομάδα που κλήθηκε να ψηφήσει στο συμβούλιο κάποιον προς αποχώρηση.

Αυτό, όπως ήταν λογικό και συνηθίζει να συμβαίνει, έφερε ένταση στην ομάδα των «Διάσημων», που έθεσαν προς αποχώρηση τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη, τους δύο όπως αιτιολόγησαν πιο αδύναμους παίκτες στα αγωνίσματα, μιας και ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια.

«Ναι μεν θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα. Τι συνεισφέρει σαν άτομο στην παραλία μας», ακούστηκε να λέει ο Μπο στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης και συνέχισε: «Όταν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι θα πέσουν οι μάσκες. Θα δούμε πράγματα που δεν τα περιμένουμε!».

Με τη σειρά του, ο Ντάνος «κάρφωσε» τη Βαλαβάνη.

«Η Βαλαβάνη είναι εκείνη που βοηθά λιγότερο στη συμβίωση στην παραλία μας», είπε ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι στην κάμερα δείχνοντας την δυσαρέσκεια του που ο Χρανιώτης αντί να δώσει σε εκείνη την ψήφο για να βγει προτεινόμενη προς αποχώρηση την έδωσε στον Μπο.

Φυσικά, τόσο «Μαχητές» και «Διάσημοι» στο σημερινό αγώνισμα θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, αγώνισμα που απαιτεί τεχνική, ηρεμία και σωστές κινήσεις – κι όταν δεν υπάρχουν τότε η ένταση κορυφώνεται!

Δείτε το νέο τρέιλερ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wZnDm_nBjDc]

 

 

Πηγή: www2.star.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ