Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΓια πρώτη φορά μαθητές του 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Για πρώτη φορά μαθητές του 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ (ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ) τα αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί για την κινητικότητα μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, Δράση KA1 ‘’Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης’’.

 
Το Πρόγραμμα προσφέρει στους καταρτιζόμενους μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν κατάρτιση και εργασιακή εμπειρία σε μια ξένη χώρα. Τους προσφέρεται η δυνατότητα ν’ αποκτήσουν νέες ικανότητες και επαγγελματικές δεξιότητες. Έτσι, το Επαγγελματικό Λύκειο Ναυπλίου πιστό για μια ακόμη φορά στο ραντεβού του με την καινοτομία και την ανάπτυξη του ορίζοντα των μαθητών και καθηγητών του βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι πέτυχε για το σχολικό έτος 2017-18 την έγκριση προγράμματος με τίτλο «ΔΡΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:“Programming in PHP-Creating Dynamic Web Pages”».
Είναι η πρώτη φορά που εγκρίνεται τέτοια αίτηση για το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου.
Η αίτηση κατατάχθηκε στην 60η θέση από τις 145 συνολικά εγκεκριμένες και επί συνόλου 320 αιτήσεων. Στο πλαίσιο του προγράμματος δύο ομάδες μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στο εξωτερικό και να επιμορφωθούν.
Έτσι, την νέα σχολική χρονιά μια ομάδα 15 μαθητών με 2 καθηγητές και στην συνέχεια μια ομάδα 8 καθηγητών θα επισκεφθούν τους εταίρους μας στην Λισαβώνα για 15 ημέρες η καθεμία, σε διαφορετική χρονική περίοδο, για να παρακολουθήσουν κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Το οικονομικό κόστος για τους συμμετέχοντες (δαπάνες ταξιδιού, διαμονής και διαβίωσης) καλύπτεται εξολοκλήρου από την επιδότηση του προγράμματος.
Ναύπλιο, 29-5-2017
Ο Δ/ντής του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου
Παντελής Σ. Ρουμελιώτης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ