Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑπάντηση Δήμου Άργους Μυκηνών για τις ανακοινώσεις του κ.Χειβιδόπουλου στα μέσα κοινωνικής...

Απάντηση Δήμου Άργους Μυκηνών για τις ανακοινώσεις του κ.Χειβιδόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Ανακοινώσεις μέσω facebook κάνει ο κ.Χειβιδόπουλος ακολουθώντας το πρωτόκολλο…»

Με έκπληξη αναγνώσαμε την ανάρτηση του κ. Χειβιδόπουλου στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πως δεν προσκαλέστηκε στο ετήσιο μνημόσυνο των Λιμνών , εκφράζοντας παράπονα και νουθεσίες προς την Δημοτική αρχή. Είναι απορίας άξιο που το τελευταίο διάστημα ο κ. Χειβιδόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα και αρνητικό κλίμα προς τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών. Αποσκοπεί σε κάτι άλλο ο κ. Χειβιδόπουλος; Εγκαλεί την δημοτική μας αρχή να σεβαστεί του θεσμούς, όταν λίγες μέρες πριν ο ίδιος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αποκαλούσαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών , αλαζόνα, λαϊκιστή, ψεύτη και νάρκισσο ενώ τον κατηγόρησαν για κομπασμό και θράσος. Παραπονείται ότι δήθεν δεν εκλήθη στο μνημόσυνο των άγρια δολοφονημένων συμπατριωτών μας από τα γερμανικά στρατεύματα . Είναι γνωστό πως στις κηδείες και τα μνημόσυνα δεν γίνεται επίσημη πρόσκληση. Επιπλέον όπως μαρτυρούν και οι κάτοικοι των Λιμνών , ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τιμήσει τo μνημόσυνο με την παρουσία του παρότι οι κάτοικοι τον καλούσαν συνεχώς και αδιαλείπτως τα προηγούμενα έτη που την επέτειο διοργάνωνε επιτροπή κατοίκων.

Μάλιστα σε απάντηση της ανάρτησης του στο facebook, την οποία εντέχνως διοχέτευσε σε άλλα μέσα ως ανακοίνωση, κάτοικος των Λιμνών και ενεργό μέλος του χωριού ο κ. Τάσος Βλάχος έγραψε τα εξής:

«Κύριε Αντιπεριφερειάρχη αγαπητέ Τάσο! Τόσα χρόνια σε καλούσαν και μάλιστα την πρόσκληση στην έφερναν οι πολιτικοί σου φίλοι , πες μου πότε ήρθες;; είχες απαξιώσει το μνημόσυνο , είχες προσβάλει με την απουσία σου τους νεκρούς ,αυτούς που σε καλούσαν και όλο το χωριό. Πέντε χρόνια δεν είχε εμφανιστεί κανείς από την Περιφερειακή ενότητα Πρόσκληση έπαιρνε και ο Περιφερειάρχης μας, δεν είδα κανέναν…»

Όπως προκύπτει από την ανωτέρω απάντηση, το ζητούμενο δεν ήταν η πρόσκληση και το πρωτόκολλο το οποίο επικαλείται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης. Αν ήθελε να τιμήσει τους πεσόντες ο κ. Χειβιδόπουλος δεν θα έθετε ως πρόσκομμα το πρωτόκολλο και τις προσκλήσεις. Όποιος σέβεται τιμά, όπως έκαναν και οι βουλευτές που δεν έλαβαν πρόσκληση!

Επίσης αναρωτιόμαστε, από ποιον περίμενε πρόσκληση ο κ. Χειβιδόπουλος; Από τον Δήμαρχο και το Δ.Σ που σε ανακοίνωση που ήταν υπογεγραμμένη από αυτόν και τους περιφερειακούς συμβούλους αναφερόταν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για την δημοτική αρχή; Κλείνοντας δηλώνουμε τα εξής:

Ο βαθμός του Περιφερειάρχη είναι όμοιος με τον βαθμό του Δημάρχου όπως και ο βαθμός του αντιπεριφερειάρχη είναι όμοιος με τον βαθμό του αντιδημάρχου. Δεν προΐσταται κανείς του άλλου , είναι βαθμοί παράλληλοι.

Απαιτούμε άμεσα την ανάκληση των υβριστικών χαρακτηρισμών απέναντι στην δημοτική αρχή και το ΔΣ. Όσον αφορά στην μεγάλη αγωνία που έχει η Περιφέρεια για τα σκουπίδια η οποία την εκθέτει διαρκώς, ας επαναπροσδιορίσει την θέση της για να μην δυσκολεύεται στο μέλλον να παρευρεθεί με πολίτες.

Δήμος Άργους Μυκηνών
Γραφείο Τύπου

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ