ΝΑΥΠΛΙΟ: «Μα τι παράξενα, τι περίεργο ,τι μυστήριο!» από την θεατρική ομάδα RuMaNi

- Advertisement -

«Μα τι παράξενα, τι περίεργο ,τι μυστήριο!»

- Advertisement -

 

Η θεατρική ομάδα RuMaNi στις 3 Ιουνίου 2017 ώρα 21.00  παρουσιάζει στο θέατρο Τριανον την παραγωγή, με τίτλο «Μα τι παράξενα, τι περίεργο ,τι μυστήριο!»  βασισμένο στο έργο “‘Bald Soprano” του Ευγενιου Ιονέσκο.

Είμαστε μια θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2017 από τρεις φοιτήτριες του προγράμματος Erasmus, από την Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Δουλεύουμε κυρίως με γραπτά θεατρικά κείμενα και το έργο μας στοχεύει στη δράση-αντίδραση με λεκτικά και μη λεκτικά χαρακτηριστικά επικοινωνίας. Ο βασικός μας στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα καθημερινής επικοινωνίας.

Μια κριτική στην ματαιοπονια της επικοινωνίας στη σύγχρονη κοινωνία. Το έργο αυτό εστιάζει  στον ελάχιστο έως ανύπαρκτο λόγο από το “Bald Soprano”του Ευγενιου Ιονέσκο και το  δικό μας πρόσθετο, παράξενο χαρακτηριστικό, είναι η  ταυτόχρονη χρήση τριών γλωσσών (πορτογαλικά, αγγλικά και ελληνικά) στις οποίες θα αποδοθεί. Αυτό που δεν περιμένεις,  είναι ότι το έργο ολοκληρώνεται από μια σειρά διαλόγων, ανολοκλήρωτων, που δεν θυμίζουν τίποτα το «φυσιολογικό». Ποτε θα τελειώσει όλο αυτό;

 

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθέτης /δραματουργός: Rute Cruz

Διευθυντής σκηνής / επιμέλεια ήχου / ενδυματολόγος: Maria Almeida

Διευθυντής Παραγωγής/ Σχεδιαστής φωτισμού/ επιμέλεια σκηνικού χώρου: Nisa Eliziário

Τεχνικός ήχου/ φωτισμού: Αναστασια Σιαχαμη

Ηθοποιοί: Γιάννης Αδελιανακης, Μάνος Σπιταλας, Μανώλης Μεσινι, Maria Almeida, Rute Cruz, Nisa Eliziário

 

Διάρκεια: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

- Advertisement -