Μαγικά τρικς για να διατηρήσεις το κραγιόν σου λαμπερό!

- Advertisement -

Η μάσκαρα και το κραγιόν δε λείπει από καμία γυναικεία τσάντα. Τα κουβαλάμε μαζί και μάλιστα τα ανανεώνουμε αρκετά συχνά. Το κραγιόν ειδικά τώρα το καλοκαίρι θέλουμε να μένει λαμπερό και σταθερό αλλά μάταια! Κι όμως υπάρχουν μερικά τρικς που αν τα ακολουθήσεις θα δεις ότι το κραγιόν σου θα μείνει αναλλοίωτο ό,τι και να φας ό,τι και να πιεις.

- Advertisement -

1.Βάλε make up ή πούδρα στα χείλη πριν τοποθετήσεις το κραγιόν. Πολλές από εμάς, δεν χρησιμοποιούμε καν make up στο μακιγιάζ μας. Δεν χρειάζεται να περάσεις όλο σου το πρόσωπο, απλώς βάλε ταμποναριστά, χρησιμοποιώντας λίγο βαμβάκι, make up στην περιοχή των χειλιών σου.

2.Τοποθέτησε μολύβι ίδιου χρώματος σε όλη την επιφάνεια των χειλιών πριν βάλεις το κραγιόν. Tα mat κραγιόν είναι μόδα ούτως η άλλως, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβι σε έναν έντονο τόνο αντί για κραγιόν.

3.Μην χρησιμοποιείς βουρτσάκι. Άπλωσε το κραγιόν κατευθείαν στα χείλη σου ώστε να είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα. Αν σου είναι δύσκολο να τοποθετήσεις κατευθείαν το κραγιόν στα χείλη σου, κάνε ενα μικρό περίγραμμα με ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών σου.

 

 

 

- Advertisement -

________________