Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕΚΤΑΚΤΟ: Ψήλωσε τρία μέτρα το βουνό του Δρεπάνου!!! - “Κουκουλώθηκε” το παράνομο...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ψήλωσε τρία μέτρα το βουνό του Δρεπάνου!!! – “Κουκουλώθηκε” το παράνομο “Κουκούλωμα” του Δήμου Ναυπλιέων;;; – Θα μας πει η Αρχαιολογία πως έγινε αυτό;;;

Για δεύτερη ημέρα σήμερα τα μηχανήματα μπήκαν στον Αρχαιολογικό χώρο Δρεπάνου και συνέχισαν το έργο του “ενταφιασμού” των σκουπιδιών, μπάζων και φοινίκων στον περιβάλλοντα χώρο.

Φυσικά όπως μας καταγγέλθηκε και για τα μάτια του κόσμου πήραν δύο-τρία φορτία προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά όλες οι υπόλοιπες ποσότητες απλώθηκαν γύρω-γύρω και κύρια έπεσαν προς το γκρεμό στην κατεύθυνση του γηπέδου. Έγινε δηλαδή αυτό που είχε απαγορευτεί στο Δήμο να κάνει.

Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες την απόφαση; Γιατί δεν παραβρέθηκε ούτε σήμερα στις εργασίες όπως ήταν υποχρεωμένος ο αρμόδιος υπάλληλος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας κ. Γεωργαντάς; Άλλαξε η απόφαση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας;

Εμείς δημοσιογραφικά, αλλά και οι δημότες αυτού του δήμου θα ήθελαν να μάθουν τι έχει να πει η Αρχαιολογική Υπηρεσία και ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε την οποιαδήποτε απάντηση.

Προς το παρόν δεν θα πούμε περισσότερα. Περιμένοντας τυχόν απάντηση, απλά αναρτούμε και μερικές σημερινές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται το “κουκούλωμα” των μπάζων που δικαιολογούν γιατί το βουνό του Δρεπάνου μέσα σε μια μέρα υψώθηκε κάποια μέτρα!!!

Τώρα όσο για το δήμο που είχε εγκρίνει 11.000 ευρώ για την μεταφορά των μπάζων, θα περιμένουμε να μάθουμε πόσα χρήματα εξοικονόμησε, αφού το “κουκούλωμα” έχει υπο-πολλαπλάσιο κόστος και πρέπει να εξοικονομείτε τώρα ένα πολύ μεγάλο ποσό.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ