Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα

ΟΧΙ ΣTO 4o MNHMONIO
Αντισυνταγματικών περικοπών των συντάξεων συνέχεια.

Με το 4ο μνημόνιο οι συνταξιούχοι βλέπουμε τις αποδοχές μας να περικόπτονται μεσοσταθμικά 2,5 με 3 συντάξεις το χρόνο. Η περαιτέρω εξαθλίωση των συνταξιούχων έρχεται δριμύτερη.

Γι’ αυτό την Τετάρτη 17 του Μάη εμείς οι συνταξιούχοι, οι εργατοϋπάλληλοι, οι άνεργοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι, διατρανώσαμε την αντίθεσή μας και την αγανάκτησή μας στις νέες αντισυνταγματικές περικοπές και στα δήθεν αντίμετρα της απάτης, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στη συνέχεια στην πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων παρούσα και πρωτοπόρα. Μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΠΣ Χρήστο Μπουρδούκη, το ΓΓ της ΠΟΠΣ Ερμόλαο Λινάρδο το μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΣ Ηλία Ηλιόπουλο και κλιμάκιο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Υπαλλήλων Άργους αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κώστα Σωτηρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Καρδαράκο και το Μέλος Κωνσταντίνα Σαράκη, ένωσαμε τις διαμαρτυρίες μας με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άργους και Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Φώτη Κολεβέντη και την εργατολόγο κ. Τσίπρα.

Συνάδελφοι

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τηρήσουμε παθητική στάση στην καινούργια φτωχοποίησή μας και στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ασφαλιστικών μας και των ιατροφαρμακευτικών μας ζητημάτων, αλλά δυναμική και αποφασιστική αντίδραση.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ