Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑSurvivor Ελλάδα vs Τουρκία: Σήμερα η «μητέρα των μαχών» - Ποιοι κερδίζουν

Survivor Ελλάδα vs Τουρκία: Σήμερα η «μητέρα των μαχών» – Ποιοι κερδίζουν

Την ανάσα των τηλεθεατών αναμένεται να κόψει το σημερινό έκτακτο επεισόδιο του Survivor.
Οι εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνεχίζονται, μετά τη συναυλία του Sting και το δείπνο από τα χεράκια του Nusret, σειρά έχει… ο ελληνοτουρκικός «πόλεμος».

Η αποχώρηση της Ελισάβετ στο επεισόδιο της Τετάρτης επισκιάστηκε (και σχεδόν ξεχάστηκε) μετά την αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για τον αγώνα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Τα κλάματα μετριάστηκαν, οι καυγάδες μεταξύ Διασήμων και Μαχητών μπήκαν (αναγκαστικά) σε δεύτερη μοίρα και το μόνο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό των παικτών είναι να νικήσουν τους Τούρκους Survivors!
Στο εντυπωσιακό τρέιλερ που προβλήθηκε λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελισάβετ παρακολουθούμε Τούρκους και Έλληνες να τα δίνουν όλα για το πολυπόθητο έπαθλο.

Ο Τούρκος παραγωγός ενημερώνει τους Έλληνες πως αν νικήσουν θα κάνουν μια εβδομάδα διακοπές στην Αλικαρνασσό. Σκηνές έντασης, τραυματισμοί και ένας απίστευτος αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους. Μάλιστα, η νικήτρια ομάδα θα ακούσει τον Fedon Rüzgari που τραγουδά και στις δύο γλώσσες, να ερμηνεύει τις επιτυχίες του.
Ίσως αυτός βέβαια να είναι και ο λόγος που έχει μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Ρουβάς, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί επίσημα ακόμα ότι θα τραγουδήσει για τους παίκτες.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YP9r6PMc1CQ]

Την ανακοίνωση του επερχόμενου αγώνα, έκανε μία ημέρα νωρίτερα ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής Ατζούν Ιλίτζαλι στους παίκτες του τούρκικου Survivor.
«Η περίοδος έντασης πέρασε! Μία φιλία «χτίζεται» ανάμεσα στις δύο χώρες και ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι», ήταν το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού στους παίκτες.

Η τακτική και η δύναμη φαίνεται ότι θα κρίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Τούρκοι παίκτες έχουν γερά κορμιά και πολλοί από τους συμμετέχοντες είναι αθλητές και γυμναστές, πράγμα που σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα αν δεν κινηθεί με τακτική θα τα βρει σκούρα…
Από τους Έλληνες, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ θα αγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που έχει αποδείξει από τη μέχρι τώρα πορεία του στο παιχνίδι ότι έχει και δύναμη και αντοχή.

 

 
Πηγή: www.newsbomb.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ