Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΕκδήλωση και προβολή ταινίας στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό...

Εκδήλωση και προβολή ταινίας στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα στο Άργος

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας σας Πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα σας προσκαλεί το Σάββατο 20/5/2017 στις 19.00 στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη στο Άργος.

Η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αχα’ι’ας και με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas παρουσιάζουν την προβολή της ταινίας Microbirth Movie. Η δεύτερη ταινία των δημιουργών του Freedom For Birth), Toni Harman και Alex Wakeford.

Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Τα μυστικά του τοκετού φωτίζονται στο MICROBIRTH, ένα νέο, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) σε επίσημη ταυτόχρονη πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.

Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά προς τον ENCA HELLAS (Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα). Θα ακολουθήσει σχολιασμός και συζήτηση.
Υπεύθυνη επικοινωνίας Αργολίδας: Μαρία Σκλιάμη 6942655188

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ