Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΔιεθνή μέσα ενημέρωσης «οργώνουν» τη χώρα μας κάνοντας τηλεοπτικά γυρίσματα και σε...

Διεθνή μέσα ενημέρωσης «οργώνουν» τη χώρα μας κάνοντας τηλεοπτικά γυρίσματα και σε Ναύπλιο, Μονεμβασιά, Λεωνίδιο,Τυρό

Διεθνή μέσα ενημέρωσης «οργώνουν» τη χώρα μας από τον Βορρά μέχρι τον Νότο και από την Ανατολή ως τη Δύση, κάνοντας τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα από τα οποία θα αναδειχτούν οι ελληνικές ομορφιές!
Κανάλια μεγάλης θεαματικότητας από τη Ρωσία, τη Γαλλία και το Βέλγιο συγκεντρώνουν οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο θα αποτελέσει μία πρώτης τάξης διαφήμιση για την Ελλάδα, εν όψει μάλιστα της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Τα γυρίσματα, που έχουν ήδη αρχίσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Μάιο, γίνονται με την υποστήριξη του ΕΟΤ, στο πλαίσιο επικοινωνιακού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό. Από τις 3 έως τις 11 Μαΐου, πέντε συνεργάτες του καναλιού Live-Planet της Ρωσίας (το παρακολουθούν 14.000.000 Ρώσοι) θα βρίσκεται στο Ιόνιο. Στην Κέρκυρα, το ρωσικό συνεργείο θα αναδείξει τα εθνικά πάρκα, τις περιοχές Natura, τα αλογάκια πόνι και τις ορχιδέες, στην Κεφαλλονιά τα πάρκα, τους αμπελώνες, το Μοναστήρι του Αγίου Πέτρου και τη λίμνη της Μελισσάνης, ενώ στη Ζάκυνθο το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα κέντρα προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα και της μεσογειακής φώκιας μονάχους μονάχους.

Από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς εκπομπής «BBDM» («Belges du Bout du Monde»), δηλαδή «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου», θα επισκεφθεί την Αθήνα, το Αγκίστρι, τον Τυρό και το Λεωνίδιο Αρκαδίας, τη Μονεμβασιά και το Ναύπλιο, για λογαριασμό του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού RTBF.

Και στη Χαλκιδική

Ηδη από τις 22 Απριλίου πραγματοποιούνται γυρίσματα που θα ολοκληρωθούν την 1η Μαΐου σε Αθήνα, Εύβοια, Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική από δεύτερο ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού Russia 24, με σκοπό την παραγωγή μιας σειράς βίντεο και τηλεοπτικών εκπομπών που απευθύνονται σε Ρώσους τουριστικούς πράκτορες.

Από τις 18 έως τις 21 Απριλίου, τριμελής δημοσιογραφική ομάδα της δημοφιλούς εκπομπής «Silence, ça pousse!» του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 5 έκανε γυρίσματα σε τρεις δημόσιους κήπους της Αθήνας (Εθνικός και Βοτανικός Κήπος και Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»), με σκοπό την προώθηση του city break τουρισμού της πρωτεύουσας.

 

πηγη espressonews.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ