Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈκτακτη Συνέλευση ΣΕΤΑ Αργολίδας την Παρασκευή 19 Μαΐου

Έκτακτη Συνέλευση ΣΕΤΑ Αργολίδας την Παρασκευή 19 Μαΐου

Μειώσεις μισθών και συντάξεων, μείωση αφορολογήτου, μειώσεις φοροαπαλλαγών, κατάργηση του επιδόματος Β.Α.Ε., ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, αναστολή συλλογικών διαπραγματεύσεων, πλήρης εφαρμογή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και πολλά ακόμη δυσβάσταχτα μέτρα προβλέπει το νέο μνημόνιο. Την ίδια στιγμή, καθόλου τυχαίος δεν είναι ο χρόνος που διέρρευσε η επικείμενη απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία με βάση τα δημοσιεύματα οδηγεί στο δρόμο 15.000 συμβασιούχους των Δήμων, που είναι αναγκαίοι για την καθημερινή λειτουργία των Υπηρεσιών Καθαριότητας. Κύμα ιδιωτικοποιήσεων σαρώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως συνέπεια της αναστολής προσλήψεων που οδηγεί σε λειτουργική ασφυξία και σε αδυναμία εξυπηρέτησης των αναγκών.

Με όλα τα παραπάνω ανοιχτά μπροστά μας, καλούμε τα μέλη μας, εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. Αργολίδας, σε έκτακτη ενημερωτική συνέλευση, με την συμμετοχή εκπροσώπου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στις 19 Μαΐου 2017 στις 19:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών(ισόγειο Καποδιστρίου 9-11, Άργος).
Απέναντι στην πολιτική των Μνημονίων που αποδέχθηκαν οι τελευταίες Ελληνικές Κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μπορούμε να αντιτάξουμε ένα αποφασιστικό, αγωνιστικό, ενωτικό μέτωπο._

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ