Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ6 συλλήψεις στην Αργολίδα για ναρκωτικά και καταδικαστικά έγγραφα

6 συλλήψεις στην Αργολίδα για ναρκωτικά και καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, προχθές (15.5.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, 24χρονος και 22χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (16.5.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τρεις (3) συσκευασίες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -150- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 59χρονου, εκκρεμούσε και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Συνελήφθησαν, χθες (16.5.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, τρεις (3) 18χρονοι ημεδαποί, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -15,3- γραμμαρίων, σκόνη ναρκωτικής ουσίας, συνολικού βάρους -5,3- γραμμαρίων και τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ