Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & FITNESSΓίνε fit χωρίς να πας στο γυμναστήριο!

Γίνε fit χωρίς να πας στο γυμναστήριο!

Η γυμναστική, ειδικά το πρωί, είναι υγεία και σου χαρίζει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο γι΄αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν τις πρωινές ώρες γυμναστήριο. Αν παρόλα αυτά ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που πιέζεσαι οικονομικά αυτήν την περίοδο και δεν έχεις χρήματα να γραφτείς στο γυμναστήριο θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω τις λύσεις για να είσαι fit χωρίς να ξοδέψεις ούτε μισό ευρώ. Πώς είναι αυτό εφικτό; Πολύ εύκολο αρκεί φυσικά να έχεις χρόνο και θέληση.

 Ανεβοκατεβείτε σκάλες. Η γυμναστική αυτή αν γίνεται για 15 λεπτά την ημέρα να είστε σίγουρες ότι θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα καθώς γυμνάζεται όλο το κορμί ακόμη κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε.

 Τρέξτε στη φύση. Αν είστε κοντά σε κάποιο βουνό ακόμη καλύτερη ή ακόμη και σε παραλία. Η άσκηση κοντά στη φύση είναι ό,τι καλύτερο. Μπορείτε αρχικά να ξεκινήσετε με βάδην και εν συνεχεία να κάνετε τζόκινγκ.

 Μπες στο youtube και ψάξε βιντεάκια για γυμναστική αφιερωμένη σε αρχάριους και κάντε ασκήσεις στο σπίτι. Υπάρχουν πολλοί διάσημοι personal trainers οι οποίοι δίνουν τις δικές τους συμβουλές. Αρκεί φυσικά να μην έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας στη μέση ή σε κάποιο άλλο σημείο.

 Περπατήστε. Όταν γυρίσετε από τη δουλειά αφιερώστε μισή ώρα ή για αρχή ένα τέταρτο και κάνε το γύρο του τετραγώνου. Θα νιώσετε πολύ ωραία!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ