Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑποστολόπουλος: Συλλογική προσπάθεια πέντε χρόνων η μεγάλη επιτυχία του Φείδωνα, να την...

Αποστολόπουλος: Συλλογική προσπάθεια πέντε χρόνων η μεγάλη επιτυχία του Φείδωνα, να την αγκαλιάσει όλη η Αργολίδα

Mε αφορμή την άνοδο της γυναικείας ομάδας του Φείδωνα στην Α΄ εθνική, αλλά και την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Αποστολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η άνοδος του ΦΕΙΔΩΝΑ στην Α΄ Εθνική κατηγορία είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και οικοδομήθηκε πάνω στην αγάπη και το ενδιαφέρον των πρώτων κοριτσιών από όλη την Αργολίδα.

Δύο φίλοι, ο Μπάμπης Ρουσσής και ο Σταύρος Αλεξίου, ανέλαβαν την προετοιμασία της ομάδας κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες αγωνιστικές, γηπεδικές και οικονομικές. Σε συνεργασία με τις ομάδες που στη συνέχεια δημιουργήθηκαν (Τοξότης Ναυπλίου, Ολυμπιακός Άργους, Αργοναύτης Ν.Κίου) και με τη βοήθεια των γονέων και φίλων του συλλόγου τα προβλήματα αυτά ξεπεράστηκαν και τα τρία πρώτα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΟ, στις αγωνιστικές περιόδους 2012-13, 2013-14 και 2014-15, δημιουργήθηκαν με μεθοδικότητα οι βάσεις και αποκτήθηκαν εκείνες οι εμπειρίες που ήταν απαραίτητες προκειμένου η ομάδα να βελτιωθεί και να γίνει ανταγωνιστική.
 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την αγωνιστική περίοδο 2015-16, τα κορίτσια να διεκδικήσουν και να πετύχουν την άνοδό τους στη Β΄Εθνική κατηγορία. Στην αγωνιστική περίοδο 2016-17 ο στόχος ήταν η παραμονή στην απαιτητική αυτή κατηγορία. Με ισχυρούς και έμπειρους αντιπάλους τα κορίτσια του ΦΕΙΔΩΝΑ με θυσίες, μεγάλη συνέπεια και θαυμαστή προσπάθεια, καθοδηγούμενα από τους προπονητές τους, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και ανταμείφθηκαν με την τεράστια αυτή επιτυχία.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς, τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας που έμπρακτα βοήθησαν οικονομικά και ηθικά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ουσιαστική βοήθειά του. Τέλος, αποφασιστική ήταν η συμβολή του νομικού προσώπου «Κοινωνική μέριμνα και αθλητισμός» του Δήμου Άργους. Οι πρόεδροι του νομικού αυτού προσώπου, κ.κ.Γιάννης Νώτης και Βαγγέλης Τζαβέλας, όσο και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το γυνακείο ποδόσφαιρο και το υποστήριξαν ανάλογα στο μέτρο του δυνατού.

Θέλω να πιστεύω ότι η επιτυχία αυτή της Αργολίδας θα κεφαλαιοποιηθεί και η παρουσία της ομάδας στην Α’ Εθνική θα υποστηριχθεί από φορείς και φυσικά πρόσωπα».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ