Η Μπριζίτ Μακρόν μαγνήτισε τα φλας στην ορκωμοσία με τη σικ εμφάνισή της

- Advertisement -

Φορώντας ένα ταγιέρ μπλε στο χρώμα της λεβάντας, με σακάκι σε διπλό κούμπωμα που σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου μόδας Louis Vuitton, σε συνδυασμό με nude γόβες, η Μπριζίτ Μακρόν έγινε θέμα σχολιασμού στα social media.

- Advertisement -

Το ταγιέρ αλλά και η τσάντα που το συνόδευε υπήρξαν ένα δάνειο από το διάσημο οίκο μόδας. Πρόκειται για τσάντα μοντέλο Capucines, την οποία η Μπριζίτ Μακρόν διαθέτει και φορά σε όλα τα χρώματα.
Τηρώντας το πρωτόκολλο, όταν δεν υπάρχει απερχόμενη Πρώτη Κυρία, η Μπριζίτ Μακρόν κατέφτασε μόνη της στο προεδρικό μέγαρο, λίγη ώρα πριν τον σύζυγό της, Εμανουέλ, το πρωί της Κυριακής, για την ορκωμοσία.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν αποβιβάστηκε από την μπερλίνα μάρκας Renault, έχοντας έρθει μόνη της από την οδό Κλερ, στο έβδομο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου μένει το προεδρικό ζεύγος, και προχώρησε προς το προεδρικό μέγαρο.

Στο κατώφλι του προεδρικού μεγάρου την υποδέχτηκε η σύζυγος του γραμματέα του Φρανσουά Ολάντ, επειδή ο απερχόμενος πρόεδρος δεν είναι παντρεμένος και δεν υπάρχει Πρώτη Κυρία.

Πολλοί συνέκριναν το ταγιέρ της με αυτό που φορούσε η Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, και το οποίο είχε σχεδιάσει ο Ralph Lauren.

 

 

 
Πηγή: www.athensvoice.gr

 

 

 

- Advertisement -

________________