Το πορτοκάλι είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα μας. Τι θα λέγατε να φτιάχναμε παγωτό από αυτό; Δύο υλικά αρκούν για να το κάνετε.
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 περίπου γραμ.)
4 πορτοκάλια χυμού μεγάλα ή 5 μικρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Στύβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε το χυμό τους σε ένα μπολ.
2. Στη συνέχεια, αδειάζουμε και το ζαχαρούχο στο μπολ και χτυπάμε τα υλικά είτε με το μίξερ είτε με το σύρμα χειρός έως ότου ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα.
3. Τέλος, τοποθετούμε το μείγμα στην παγωτομηχανή μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, ή αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το ρίχνουμε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και το τοποθετούμε στην κατάψυξη, απ’ όπου το βγάζουμε ανά μισή ώρα και το ξαναχτυπάμε. Αυτή η διαδικασία γίνεται 3-4 φορές. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!
Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος με την Επιμελητηριακή Παράταξη "Αναπτυξιακή Δύναμη"…
Η Ελλάδα είναι για πολλούς ένας ονειρεμένος προορισμός διακοπών. Αλλά πόσο ελκυστική είναι για μόνιμη…
Η ομάδα του Άργους πανηγύρισε την δύσκολη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού με 29-26…
Επικράτησε του Παναργειακού η Ηλιούπολη με 1-0, σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, δυνατές φάσεις για…
Σε διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με το protothema.gr προχώρησε το κυβερνών κόμμα μετά τη…
Αναγγελία θυελλωδών ανέμων από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024. 1.-Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα…