Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑπάντηση Πολάκη σε Ανδριανό για τα λειτουργικά προβλήματα στον τομέα Ναυπλίου του...

Απάντηση Πολάκη σε Ανδριανό για τα λειτουργικά προβλήματα στον τομέα Ναυπλίου του ΕΚΑΒΑπάντηση Πολάκη σε Ανδριανό για τα λειτουργικά προβλήματα στον τομέα Ναυπλίου του ΕΚΑΒ

Στην 3613/20-2- 2017 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας Ναυπλίου του ΕΚΑΒ, απάντησε ο αρμόδιος αν. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης.

Στην απάντηση του αν. Υπουργού αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
“Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ προκειμένου να ενισχύσει τους τομείς οι οποίοι υποστελεχώνονται, προχώρησε μέσω ΟΑΕΔ σε διαδικασίες για προσλήψεις προσωπικού για ένα έτος. Το ΕΚΑΒ δεν συμμετείχε θεσμικά σε αυτές, αλλά έδωσε την απαραίτητη περιγραφή των προσόντων των θέσεων.
Επιπλέον, στον Τομέα Ναυπλίου προβλέπεται η ενίσχυση του Τομέα είτε μέσω εσωτερικής ενίσχυσης, είτε μέσω της κατανομής θέσεων σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Όσον αφορά στο ερώτημα για τα εκτός έδρας του προσωπικού του ΕΚΑΒ, σας ενημερώνουμε ότι τα εκτός έδρας έχουν ήδη αρχίσει να εξοφλούνται μετά από την επίλυση ενός νομοτεχνικού θέματος.

Δεδομένου ότι από το 2003 μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ποτέ συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής Πρόσληψης Ιατρών για το ΕΚΑΒ οι οποίοι ανέρχονται στον αριθμό των 75 θέσεων, η Διοίκηση του ΕΚΑΒ έχει ήδη αρχίσει τη διαδικασία για την εξέταση όλων των αιτήσεων από το 2003”.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ