Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτην τελική ευθεία η Greek Travel Show στο Μαρούσι με τιμώμενο το...

Στην τελική ευθεία η Greek Travel Show στο Μαρούσι με τιμώμενο το Ναύπλιο

Έτοιμη για την δική της πρεμιέρα της είναι η Greek Travel Show, που διοργανώνεται φέτος από τη ΔΕΘ-Helexpo, στο Helexpo Maroussi, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου.

Τιμώμενος δήμος είναι το Ναύπλιο ενώ ως Περιφέρεια θα τιμηθεί η Αττική! Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη έκθεση είναι η πρώτη τουριστικής εμπειρίας και απευθύνεται σ’ όλους τους Έλληνες ταξιδιώτες!

Βασικός στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει τις τουριστικές προτάσεις και πακέτα μια ανάσα πριν την επίσημη είσοδο του καλοκαιριού, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το καταναλωτικό κοινό που θέλει να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές εύκολα, αποτελεσματικά και πάνω από ολα οικονομικά!

Ήδη είναι αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον για την Greek Travel Show, με εκπροσώπους ελληνικών προορισμών, ξενοδοχειακών αλυσίδων, τουριστικών πρακτορείων, εταιρειών κρουαζιέρας και τουριστικών υπηρεσιών να δίνουν το «παρών»!

Αξίζει να αναφερθεί πως ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι Περιφέρειες και δήμοι από όλη την Ελλάδα με σκοπό να παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών τους με κύριο στόχο να προσελκύσουν περισσότερους Έλληνες τουρίστες!

Η έκθεση θα πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται πολιτιστικά events με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα, γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα, ενημέρωση για τουριστικούς προορισμούς με αποδέκτες δημοσιογράφους και bloggers κα.

Μάλιστα όποιος δώσει το παρών θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό της αρεσκείας του καθώς και διαμονές και πληρέστατα ξενοδοχεία με πολλά ακόμα δώρα, ενώ οι προσφορές της τελευταίας στιγμής, ειδικά διαμορφωμένες για τον κόσμο που θα επισκεφθεί την έκθεση, αναμένονται δελεαστικές.

 

 
Πηγή: athensmagazine

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ