Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤζαβέλλας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας… - Ανεκτίμητη η βοήθεια...

Τζαβέλλας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας… – Ανεκτίμητη η βοήθεια για την Κοινωνική Μέριμνα

Με δημόσια ευχαριστήρια επιστολή ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους- Μυκηνών” κ. Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας και η διοίκηση ευχαριστούν όσους τους βοηθούν για να επιτύχουν στο έργο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του δήμου.


Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ‘’Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός’’ Δ. Άργους-Μυκηνών κ. Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας και η διοίκηση ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος για την συμπαράσταση και την υποστήριξη στο τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας. Μέσα από την υποστήριξή σας και την προσφορά σας, στο πρόγραμμα ‘’ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’ ενισχύετε κάθε φορά σε τακτά χρονικά διαστήματα οικογένειες και άτομα μεμονωμένα που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε το συσκευαστήριο Χριστοδούλου, για την προσφορά χυμών, την εταιρεία Δενέζη Δ. ΑΕ εμπορία κρέατος για την προσφορά τους, την κυρία Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου δικηγόρο που σε συνεργασία με την επιχείρηση ΣΟΥΡΣΟΣ ΑΕ πρόσφερε πορτοκάλια και μανταρίνια στους σιτιζόμενους της Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς και τις κυρίες Ελένη Σιδέρη-Σαρρή και Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου για την προσφορά τους στο αναστάσιμο και πασχαλινό γεύμα .

Συγχαίρουμε τους μαθητές του Γ’ Γυμνασίου Άργους για την προσφορά σε αυγά, τα οποία βάφτηκαν κόκκινα σύμφωνα με το έθιμο και μοιράστηκαν στην Κοινωνική Μέριμνα, τους μαθητές επίσης του δεύτερου έτους του τμήματος μαγειρικής των σχολών ΟΑΕΔ Αργολίδας για την προσφορά τους σε τσουρέκια πασχαλινά κουλούρια και νηστήσιμα παραδοσιακά γλυκά.

Ευχαριστούμε τέλος θερμά τους εθελοντές μας στο κοινωνικό μαγειρίο, όλους τους ανώνυμους δημότες για τις προσφορές τους και την υποστήριξη τους στην Κοινωνική Μέριμνα του Ν.Π.Δ.Δ “Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός” ευχαριστούμε, όχι μόνο τις Άγιες ημέρες του Πάσχα  αλλά και για την καθημερινή τους εθελοντική προσφορα, ευαισθησία και συμπαράσταση.

Οι ανάγκες  σήμερα δυστυχώς παραμένουν μεγάλες, για αυτό και οι κινήσεις αυτές μας εμπνέουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τη διαρκή προσπάθεια μας ώστε να μην υπάρξει κανείς συνάνθρωπός μας που να μην έχει εξασφαλίσει το καθημερινό του φαγητό.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ