Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΕπίσκεψη του Δημάρχου στις εργασίες ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας...

Επίσκεψη του Δημάρχου στις εργασίες ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας Γιάλοβας

«Μαζί με τους πολίτες δημιουργούμε το Δήμο του αύριο. Αποδεικνύουμε καθημερινά την προσήλωσή στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών με αναπτυξιακά έργα», υπογράμμισε σε δήλωσή την περασμένη Παρασκευή το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις εργασίες για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας Γιάλοβας.
Στην επίσκεψη εργασίας η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Με ικανοποίησή διαπίστωσα σήμερα τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν τα συνεργεία για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού συστήματος στην Τοπική Κοινότητα της Γιάλοβας.

 

Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή, προϋπολογισμού 4.500.000 € ενταγμένο στο ΕΠΠΕΡΑΑ. Με την ολοκλήρωση των έργων αυτών θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών και κατ’ επέκταση η περιβαλλοντική ασφάλεια του τόπου μας.

 

Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου για την ταλαιπωρία λόγω των εργασιών.»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ