Διακρίσεις και επιτυχίες για τους Ιπτάμενους είχε το Σαββατοκύριακο

- Advertisement -

Κολυμβητικές και τριαθλητικές διακρίσεις και επιτυχίες είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους Ιπτάμενους.

- Advertisement -

Οι Ιπτάμενοι αθλητές Κομνηνός Αιμιλιανός και Κομνηνού Πηνελόπη συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης που έγιναν στο κολυμβητήριο Ιλισίων στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο Κομνηνός Αιμιλιανός κατέκτησε την 2 η θέση στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία εφήβων ενώ η Κομνηνού Πηνελόπη με ατομικό ρεκόρ κατέκτησε το όριο πρόκρισης στα 50μ ελεύθερο και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης φέτος το καλοκαίρι στην Πάτρα.

Σε αγώνες τριάθλου στις Σπέτσες συμμετείχαν άλλοι 6 αθλητές των Ιπτάμενων. Οι Ιπτάμενοι αθλητές Βαγγέλης Σωτηρόπουλος, Βαγγέλης Σακέλλης και Ειρήνη Σακέλλη συμμετείχαν στην σκυταλοδρομία στο sprint triathlon όπου και κατέκτησαν την 3 η θέση.

Σε κολυμβητικούς αγώνες στις Σπέτσες συμμετείχαν με επιτυχία και εξαιρετικές επιδόσεις οι αθλητές Γκιαούρης Κωνσταντίνος, Διαμαντή Σούζη, Δεμένεγας Νίκος, Τσίαπας Πάνος.

Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκινάει με πολλές επιτυχίες για τους Ιπτάμενους και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη! Συγχαρητήρια σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -