Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣοκάρουν οι δηλώσεις για τη φρίκη που έζησε η 22χρονη στη Δάφνη-...

Σοκάρουν οι δηλώσεις για τη φρίκη που έζησε η 22χρονη στη Δάφνη- ΕΛΛΑΣ: «αν αργούσαμε έστω και λίγο ίσως η κοπέλα να ήταν νεκρή»

Σοκάρει η φοιτήτρια που έζησε για 24 ώρες την απόλυτη φρίκη στα χέρια του «τυφλού» βιαστή – Κυνικός ο 52χρονος: «Είχαμε σχέση, ήταν το φετίχ της»
Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο ημιυπόγειο της φρίκης στην Δάφνη, όπου μία κοπέλα 22 ετών βίωσε για 24 ώρες τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός ανθρωπόμορφου κτήνους που δηλώνει πως είναι τυφλός κατά 95%. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι ότι ο υπέρβαρος μεσήλικας θα βασάνιζε μέχρι θανάτου την 22χρονη.
«Με αναισθητοποίησε και με έσυρε στο δωμάτιο»
Μια μέρα μετά την απελευθέρωσή της από τα δεσμά της και τη λύτρωση της από το μαρτύριο της, η νεαρή γυναίκα βρήκε το κουράγιο να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα φρικιαστικά βίωσε στα χέρια του σάτυρου.
«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», αναφέρει η άτυχη 22χρονη στην κατάθεση.

Οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο που τραβούσε το «τέρας» της Δάφνης με όσα έκανε πάνω στο σώμα της 22χρονης κοπέλας, δηλώνουν σοκαρισμένοι.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν σε συναδέλφους τους, ο «τυφλός» βιαστής δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό να κακοποιεί τη φοιτήτρια. Τη χτυπούσε συνεχώς με γροθιές, χαστούκια και κλωτσιές ενώ χρησιμοποιώντας αιθέρα την κρατούσε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τη βίαζε ασταμάτητα ακόμα και όταν ήταν αναίσθητη, είτε ο ίδιος είτε με διάφορα άλλα αντικείμενα.
Ανατριχίλα προκαλεί και το γεγονός πως ο σάτυρος φορούσε γυαλιά με κάμερα ώστε να καταγράφει το πρόσωπο της κοπέλας και τις αντιδράσεις της όταν τη βασάνιζε και τη βίαζε. Στο υλικό που έχουν οι αστυνομικοί φαίνεται πως όταν η κοπέλα ξυπνούσε, εκείνος τη χτυπούσε με μανία μέχρι να χάσει ξανά τις αισθήσεις της.
Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως ο βιαστής, που είχε το θράσος να δηλώσει ότι αυτά που έκανε στην κοπέλα ήταν το φετίχ της, σκόπευε να σκοτώσει την 22χρονη ώστε να μην αποκαλύψει τα βασανιστήρια που είχε υποστεί στα χέρια του. «Θα τη βασάνιζε κι άλλο και στη συνέχεια θα τη σκότωνε. Είχε τα στοιχεία του και γνώριζε το πρόσωπο του βιαστή της», δηλώνουν οι αστυνομικοί και προσθέτουν πως «αν αργούσαμε έστω και λίγο ίσως η κοπέλα να ήταν νεκρή».
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν πως το 52χρονο τέρας της Δάφνης δεν έχει 95% αναπηρία, όπως υποστηρίζει. Δεν έχει κανένα χαρτί που να το αποδεικνύει και φάνηκε ξεκάθαρα πως κινείται χωρίς βοήθεια, περπατάει χωρίς συνοδό και χρησιμοποιεί υπολογιστή και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Προκλητικός και αμετανόητος
Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής (5/5/2017) ο 52χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια.
«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά, τι έκανα; Είχαμε σχέση», ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους δημοσιογράφους ερωτώμενος για τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
«Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέλησή της. Η κοπέλα είχε φετίχ», ανέφερε με κυνικό τρόπο ο 52χρονος εξερχόμενος από το γραφείο του Εισαγγελέα επιχειρώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η νεαρή βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)
Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)
Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο δράστης οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 8 Μαΐου.

Η 22χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, το κορίτσι απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, λόγω τυφλότητας και υπερβολικής παχυσαρκίας. Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 22χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ