Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣαν “μαϊντανός” ξεφύτρωσε ο Κωστούρος στον Άγιο Πέτρο - Απρόσκλητος δηλώνει...

Σαν “μαϊντανός” ξεφύτρωσε ο Κωστούρος στον Άγιο Πέτρο – Απρόσκλητος δηλώνει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών…

Τις τελευταίες ημέρες τα παραπολιτικά στην Αργολίδα έχουν πληθύνει. Πολλά τα σχόλια που έχουν γίνει για τους κρατούντες την εξουσία.

Κυρίαρχο θέμα η παρουσία του δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου στην λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Πέτρου την παραμονή το βράδυ στο Άργος. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων τελείως ξαφνικά εμφανίστηκε στον Άγιο Πέτρο και άρχισε να χαιρετά τους πάντες.

Γνωρίζοντας εμείς την κακή σχέση των δύο δημάρχων, μετά το “πούλημα” του δημάρχου Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσου από τον κ. Κωστούρο το περασμένο φθινόπωρο, ρωτήσαμε το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Άργους-Μυκηνών, αφού ο δήμος  απέστειλε τις σχετικές προσκλήσεις και είχε την ευθύνη για την λιτάνευση, αν είχε προσκληθεί ο δήμαρχος Ναυπλιέων. Η απάντηση ήταν αρνητική. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων μετά από εκείνα τα γεγονότα δεν έχει ποτέ προσκληθεί στο Άργος. Ούτε και τώρα…

Την παρουσία του κ. Κωστούρου στο Άργος μετά του έμπιστου “κάμερα μαν”του για να προβάλει το γεγονός, την σχολίασαν ακόμη και βουλευτές. Έκανε εντύπωση, προκάλεσε γέλιο και όλοι έδιναν την εξήγηση ότι ο κ. Κωστούρος προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να σπάσει την απομόνωση του… προφανώς δεν τα κατάφερε και έφυγε, όταν η εικόνα έφτασε στα πιο σκοτεινά δρομάκια του Άργους…

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι στην λιτάνευση παραβρέθηκαν δήμαρχοι άλλων δήμων που ήσαν καλεσμένοι από τον δήμαρχο κ. Καμπόσο. Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και τον δήμαρχο Βορείου Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Μαντά.

Συμπέρασμα. Ο κ. Κωστούρος εξέθεσε για μια ακόμη φορά τον δήμο του. Πήγε στο Άργος απρόσκλητος και ενώ είναι “ανεπιθύμητος”, για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας… Αν ήθελε απλά να ανάψει σαν πιστός ένα κεράκι … θα έπρεπε να πάει πίσω με τους πιστούς. Όχι με βάση το πρωτόκολλο μπροστά… διότι το είπαμε και το επιβεβαίωσε ο δήμος Άργους-Μυκηνών… δεν προσκλήθηκε και δεν ήταν επιθυμητός.
Τι κέρδισε…;;; Την περιφρόνηση και όχι μόνο…


  

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ