Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΚι όμως: Αυτή είναι η τροφή που κάνει πιο ‘’γόνιμη’’ μια γυναίκα

Κι όμως: Αυτή είναι η τροφή που κάνει πιο ‘’γόνιμη’’ μια γυναίκα

Θέλεις να μείνεις έγκυος εύκολα; Σίγουρα αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και κατά πόσο γόνιμη είσαι. Αυτό μπορεί να αλλάξει αν αλλάξεις κι εσύ τη διατροφή σου! Μία πρόσφατη έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό έρχεται να ρίξει φως στο συστατικό εκείνο που βοηθάει σημαντική στην σύλληψη. Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα τρόφιμα που περιέχουν σελήνιο, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που παίζει καίριο ρόλο στα πρώιμα στάδια της σύλληψης!

Το σελήνιο είναι γνωστό ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη υγιών ωοθυλακίων, τα οποία ευθύνονται για την παραγωγή των ωαρίων.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν καλά ότι το σελήνιο είναι καθοριστικό και για την ανδρική γονιμότητα, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε μελετήσει πως επηρεάζει την γυναικεία γονιμότητα.

Σε ποιες τροφές όμως βρίσκεται το σελήνιο; Στα φιστίκια, το κόκκινο κρέας και τα θαλασσινά. Τις μεγαλύτερες ποσότητες σεληνίου μπορεί να τις βρει κάποιος στα φιστίκια Βραζιλίας! Μπορείτε να συμβουλευτείτε κι έναν ειδικό προτού καταναλώσετε αυτές τις τροφές μιας και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ