Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΑναστάτωση έχει προκαλέσει η βουτιά θανάτου νεαρού φοιτητή στο "Ναυάγιο" Ζακύνθου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η βουτιά θανάτου νεαρού φοιτητή στο “Ναυάγιο” Ζακύνθου

Ο τραγικός θάνατος φοιτητή του ΤΕΙ από τη Λάρισσα έχει συγκλονίσει από χθες το βράδυ τη Ζάκυνθο και τη φοιτητική κοινότητα.

Αν και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα με αμέσως πιθανότερο σενάριο αυτό του ατυχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγελικής Ξενόφου:

Στις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου μετέβησαν στην περιοχή Ναυάγιο για να ερευνήσουν την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία νεαρός φοιτητής που έμενε στη Ζάκυνθο, έπεσε στο γκρεμό στην περιοχή Ναυάγιο.

Το κλιμάκιο είδε το νεαρό που είχε αφήσει την τσάντα με τα προσωπικά του είδη και το κινητό του τηλέφωνο στο πάνω μέρος του Ναυαγίου και ακολούθως μετέβη στην ακτή από την περιοχή Πόρτο Βρώμη.

Αν και δεν έγινε ακόμα επίσημα γνωστό ότι πρόκειται για αυτοκτονία, τα στοιχεία συνηγορούν σε αυτό και οι αρχές αναμένουν αναγνώριση από τους οικείους του για να ξεκινήσουν οι ανακρίσεις.

Ο νεκρός άνδρας ηλικίας 23 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ακολούθως θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Επρόκειτο για φοιτητή του Τμήματος Συντήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν χθες στο χώρο της σχολής του από φοιτητικούς κύκλους ανέφεραν πως επρόκειτο για ένα εξαιρετικό χαρακτήρα που όμως πολύ συχνά κλεινόταν στον εαυτό του και απέφευγε τις παρέες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος σχετικά με το συμβάν:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου για περιστατικό ενδεχόμενης πτώσης ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου «ΝΑΥΑΓΙΟΥ» βορειοδυτικά ν. Ζακύνθου.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι κυβερνήτες σκαφών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ενώ απέπλευσε και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους στο οποίο επέβαιναν στελέχη Αστυνομικού Τμήματος και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής , από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής περισυνελέγη από το θαλάσσιο χώρο της μικρής παραλίας του «ΝΑΥΑΓΙΟΥ» και σε απόσταση πέντε (05) μέτρων από την ακτή νεαρός άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο ανωτέρω άνδρας παρελήφθη από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμένα Ζακύνθου, όπου στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου».

 

 

Πηγή: ermisnews.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ