Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΦΩΤΟάλμπουμ: Τεράστια προσέλευση στην παρουσίαση του Απολογισμού Καμπόσου - Αναγνώριση στο μεγάλο...

ΦΩΤΟάλμπουμ: Τεράστια προσέλευση στην παρουσίαση του Απολογισμού Καμπόσου – Αναγνώριση στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής Άργους-Μυκηνών

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παρουσίαση του Απολογισμού των έργων και των δράσεων της δημοτικής αρχής του Δήμου Άργους Μυκηνών από το 2011-2016.

Σε μια αδιάφορη αυτοδιοικητική περίοδο το γεγονός ότι επετεύχθη αυτή η αναπάντεχη κοσμοσυρροή καταδεικνύει την διαρκή ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και της δημοτική του αρχής.

Την εκδήλωση  προλόγισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Χιδίρογλου  ενώ στην συνέχεια υποδέχθηκε στο βήμα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος εν τω μέσω θερμών χειροκροτημάτων παρουσίασε το έντυπο του Απολογισμού των μέχρι τώρα έργων της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών φανερά συγκινημένος από την πρωτοφανή ανταπόκριση του κόσμου αναφέρθηκε στον όγκο του εντύπου  ο οποίος καταγράφει τις δράσεις και τα έργα σε όλους τους τομείς που διαχειρίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το κυρίαρχο όμως ζήτημα, που φάνηκε από την ανάληψη της  πρώτης  θητείας της δημοτικής αρχής , ότι θα στέκονταν εμπόδιο στην υλοποίηση των οραμάτων και στόχων  για ένα δήμο αναπτυγμένο και πρωτοπόρο, ήταν η διαφαινόμενη και προοδευτικά επιδεινούμενη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας με επακόλουθο και τη δραματική μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στους δήμους κάτι που όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε η παρούσα δημοτική αρχή.

Τα περιεχόμενα του Απολογισμού των έργων και των δράσεων της Δημοτικής  Αρχής ήταν :

Τα Οικονομικά Δεδομένα

Η Διοίκηση του Δήμου

Τα Τεχνικά έργα σε όλη την Επικράτεια του Δήμου

Η Χωροταξία , το Περιβάλλον & η Καθημερινότητα του Δήμου

Η Παιδεία

Αθλητισμός

Η Κοινωνική Πολιτική

Ο Πολιτισμός

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών τον απολογισμό του προανήγγειλε τα έργα τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι την λήξη αυτής της θητείας του.

Φωτό από την εκδήλωση σε αυτή την ανάρτηση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ