Oι Τοπικές Κουζίνες ταξιδεύουν 22 χιλιόμετρα μετά το Ναύπλιο, στα γραφικά Ίρια του Αργολικού κόλπου. Εκεί γνωρίζουμε καλύτερα ένα προϊόν που μοσχοβολά άνοιξη, ένα σπάνιο λουλούδι-φάρμακο,την αγκινάρα ή αλλιώς τον «θησαυρό των Ιρίων». Μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε αγκινάρες με αρνάκι αβγολέμονο, μπουρεκάκια αγκινάρας, αλλά και πως να την καθαρίζουμε εύκολα χωρίς να παιδευόμαστε.
Αυτό το Σάββατο, 29/04, στις 18.30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.
Γιορτάζει το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο. Την…
Τις δικές τους ευχές, ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αγίου Πέτρου, έστειλαν ο…
Στον τόπο καταγωγής της βρέθηκε σήμερα η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα.…
Στο Άργος βρέθηκε σήμερα & Μαίου 2024 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πύρρος Δήμας…
Σοβαρό τροχαίο έγινε πριν λίγο με σύγκρουση μηχανής πάνω σε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν…
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης της περιοχής της…