Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & FITNESSΘέλεις να αποκτήσεις καλλίγραμμα γραμμωμένα πόδια; Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει!

Θέλεις να αποκτήσεις καλλίγραμμα γραμμωμένα πόδια; Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει!

Τα καλλίγραμμα και γραμμωμένα πόδια τα έχουν λίγες γυναίκες από τη φύση τους. Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία μην στενοχωριέσαι γιατί μπορούν να γίνουν και τα δικά σου αρκεί να συνδυάσεις μία σωστή διατροφή με την άσκηση που πρέπει να κάνεις και θα σου την παρουσιάσουμε αναλυτικά παρακάτω. Η συγκεκριμένη κάνει πάταγο στο εξωτερικό και σου εξασφαλίζει πολύ καλά αποτελέσματα. Οι ειδικοί μάλιστα αναφέρουν ότι προέρχεται από το μπαλέτο-γι΄ αυτό και οι μπαλαρίνες έχουν τέλεια πόδια- και μπορεί η κάθε γυναίκα να κάνει στο σπίτι της.

1. Βάλε το ένα χέρι στο ισχίο σου και με το άλλο κρατήσου από μια μπάρα ή μια καρέκλα, στο ύψος της μέσης σου, για ισορροπία.
2. Τοποθέτησε τα πέλματά σου σε ένα μεγάλο V, με τις φτέρνες ενωμένες και τα δάχτυλα να κοιτάζουν προς τα έξω.
3. Ανασήκωσε τις φτέρνες σου ώστε να στέκεσαι στο μαλακό μέρος πίσω από τα δάχτυλα, ένωσε τις φτέρνες και σφίξε τους γλουτούς σου.
4. Λύγισε τα γόνατα, ανοίγοντάς τα προς τα έξω πάνω από τις μύτες των ποδιών. Κατέβα όσο πιο χαμηλά μπορείς και κάνε παλμικές κινήσεις (μικρές κινήσεις πάνω και κάτω) μετρώντας ως το 10.
5. Όταν αρχίσεις να τρέμεις, τότε συμβαίνει η μαγεία, έτσι στις παλμικές κινήσεις ανέβαζε τα πόδια σου μέχρι το σημείο όπου εξακολουθούν να τρέμουν.
6. Κάνε 6 σετ των 10 παλμικών επαναλήψεων από αυτή την άσκηση. Σε κάθε σετ κατέβα λίγο πιο χαμηλά και φρόντισε να… διατηρήσεις το τρέμουλο.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ