ΦΩΤΟάλμπουμ: Τεράστια προσέλευση στην παρουσίαση του Απολογισμού Καμπόσου – Αναγνώριση στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής Άργους-Μυκηνών

- Advertisement -

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παρουσίαση του Απολογισμού των έργων και των δράσεων της δημοτικής αρχής του Δήμου Άργους Μυκηνών από το 2011-2016.

- Advertisement -

Σε μια αδιάφορη αυτοδιοικητική περίοδο το γεγονός ότι επετεύχθη αυτή η αναπάντεχη κοσμοσυρροή καταδεικνύει την διαρκή ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και της δημοτική του αρχής.

Την εκδήλωση  προλόγισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Χιδίρογλου  ενώ στην συνέχεια υποδέχθηκε στο βήμα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος εν τω μέσω θερμών χειροκροτημάτων παρουσίασε το έντυπο του Απολογισμού των μέχρι τώρα έργων της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών φανερά συγκινημένος από την πρωτοφανή ανταπόκριση του κόσμου αναφέρθηκε στον όγκο του εντύπου  ο οποίος καταγράφει τις δράσεις και τα έργα σε όλους τους τομείς που διαχειρίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το κυρίαρχο όμως ζήτημα, που φάνηκε από την ανάληψη της  πρώτης  θητείας της δημοτικής αρχής , ότι θα στέκονταν εμπόδιο στην υλοποίηση των οραμάτων και στόχων  για ένα δήμο αναπτυγμένο και πρωτοπόρο, ήταν η διαφαινόμενη και προοδευτικά επιδεινούμενη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας με επακόλουθο και τη δραματική μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στους δήμους κάτι που όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε η παρούσα δημοτική αρχή.

Τα περιεχόμενα του Απολογισμού των έργων και των δράσεων της Δημοτικής  Αρχής ήταν :

Τα Οικονομικά Δεδομένα

Η Διοίκηση του Δήμου

Τα Τεχνικά έργα σε όλη την Επικράτεια του Δήμου

Η Χωροταξία , το Περιβάλλον & η Καθημερινότητα του Δήμου

Η Παιδεία

Αθλητισμός

Η Κοινωνική Πολιτική

Ο Πολιτισμός

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών τον απολογισμό του προανήγγειλε τα έργα τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι την λήξη αυτής της θητείας του.

Φωτό από την εκδήλωση σε αυτή την ανάρτηση.

- Advertisement -

________________