Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΥΓΕΙΑΠροβολή της ταινίας “Microbirth Movie” απο την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού...

Προβολή της ταινίας “Microbirth Movie” απο την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας – Αχαιας

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας σε συνεργασία την Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αχαιας και με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas παρουσιάζουν την προβολή της ταινίας Microbirth Movie. Η δεύτερη ταινία των δημιουργών του Freedom For Birth One World Birth, Toni Harman και Alex Wakeford.

Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Τα μυστικά του τοκετού φωτίζονται στο MICROBIRTH, ένα νέο, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) σε επίσημη ταυτόχρονη πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΓΟΣ Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους-Μυκηνών (στην παιδική χαρά Μπόνη) Σάββατο 20 Μαίου 2017 στις 19:00.
• Η διάρκειας της ταινίας Microbirth είναι 60 λεπτά.
• Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία: http://microbirth.com/
• Τρέιλερ ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=6CTmwUU2iHU#t=14

Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά.
Θα ακολουθήσει σχολιασμός και συζήτηση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ