Οικογενειακώς… διέρρηξαν αυτοκίνητο στο Ναύπλιο

- Advertisement -

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, το αυτοκίνητο είχαν διαρρήξει μαζί ένας 39χρονος Έλληνας, η 36χρονη σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους

- Advertisement -

Ολόκληρη οικογένεια κατηγορείται για την διάρρηξη που είχε γίνει στις 19 Απριλίου στο αυτοκίνητο ενός άνδρα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα των ανδρών της τοπικής Ασφαλείας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, το αυτοκίνητο είχαν διαρρήξει μαζί ένας 39χρονος Έλληνας, η 36χρονη σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους! Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ το ζευγάρι κατηγορείται και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2015 και για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε με το μοτοποδήλατο που είχε κλέψει από τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών ένας 26χρονος Έλληνας, ώσπου αποφάσισε να το κάνει… βίδες! Όταν η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Άργους, οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο τον… κινητήρα του δίκυκλου που κατασχέθηκε. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

 

 
Πηγή: http://www.protothema.gr

 

 

 

- Advertisement -
 

________________