Κακή ψυχολογία στην εγκυμοσύνη; Να πώς θα την καταπολεμήσεις!

- Advertisement -

Οι ορμόνες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης χτυπούν κόκκινο κι είναι λογικό η ψυχολογία μίας εγκύου να είναι στα πάνω και στα κάτω αναλόγως τις ώρες και τις μέρες. Αν είσαι έγκυος και έχεις κακή ψυχολογία δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

- Advertisement -

 Διάβασε όσα περισσότερα βιβλία μπορείς με θέμα της επιλογής σου! Εγκυμοσύνης, διαπαιδαγώγησης, λογοτεχνικά, περιοδικά. Ό.τι νομίζεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 Η σωστή διατροφή η οποία είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά θα σε βοηθήσει πολύ. Αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά έχει αποδειχθεί επανειλημμένα σε έρευνες.

 Η μουσική θα σε γαληνέψει. Ξάπλωσε και βάλε το cd του αγαπημένου σου καλλιτέχνη. Η κλασσική μουσική και η τζαζ θα σε βοηθήσουν πολύ.

 Αγάπησε τον εαυτό σου με την εμφάνιση που έχεις. Με τα περισσότερα κιλά. Θα δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις.

 Κάλεσε στο σπίτι σου τις φίλες σου και θυμηθείτε τα παλιά. Θα γελάσετε, θα κλάψετε και θα περάσουν οι ώρες πολύ όμορφα.

 Συζήτησε με τον σύντροφό σου τα πάντα. Ό,τι σε απασχολεί. Θα ξαλαφρώσεις. Μπορεί ως άνδρας να μην σε καταλάβει απόλυτα αλλά θα μοιραστείς όλο το βάρος που έχεις στην ψυχολογία.

 Μίλησε με τη μαμά σου. Το έχει βιώσει και είναι εκείνη που θα σε καταλάβει στο 100%.

 Μπορείς να γυμναστείς αν στο επιτρέπουν οι συνθήκες. Η άσκηση βοηθάει σημαντικά.

 

 

 

 

- Advertisement -