Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠως βλέπει ο Γιάννης Μαντζούνης το μέλλον του Αργολικού ποδοσφαίρου - Τι...

Πως βλέπει ο Γιάννης Μαντζούνης το μέλλον του Αργολικού ποδοσφαίρου – Τι είπε στις ομάδες

Με νέα επιστολή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Μαντζούνης αναφέρεται στις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει αν εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣΑ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι επιθυμεί να συνεχιστούν οι ίδιες αξίες που ίσχυαν μέχρι σήμερα και κατά την διάρκεια της νέας τετραετίας, αν αυτός εκλεγεί και τονίζει σαν αδιαπραγμάτευτα κριτήρια την ίση αντιμετώπιση των ομάδων, τη δικαιοσύνη , την αντικειμενικότητα και την άμεση προτεραιότητα της ανάπτυξης των υποδομών.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι το Sport.argonafplia.gr και το Argonafplia.gr δεν έχουν λάβει τις τελευταίες εβδομάδες καμία επιστολή ή μήνυμα από τον έτερο συνδυασμό του κ. Σιδέρη και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν αναρτήσεις του συνδυασμού αυτού.


Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή Γιάννη Μαντζούνη.

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Αργολικού ποδοσφαίρου

Επικοινωνώ μαζί σας λίγες μόνο μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές στην ‘Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας της 24ης Απριλίου.

‘Έχοντας ανακοινώσει πλέον συνολικά το συνδυασμό του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι γνωρίζετε πρόσωπα, χαρακτήρες και τις διαδρομές που έχουν διαγράψει στην Αργολική κοινωνία.

Συμμετέχοντας στο Δ.Σ της ΕΠΣΑ κατά την τετραετία που ολοκληρώνεται, ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ασχολήθηκα διεξοδικά με την καθημερινότητα των σωματείων και με τα προβλήματα που τους απασχολούν. Προσπαθήσαμε και δώσαμε λύσεις στα περισσότερα απ αυτά.

Στη διάρκεια της θητείας μας το ΔΣ και οι επιτροπές του δούλεψαν με μοναδικό κριτήριο την ίση αντιμετώπιση των ομάδων, τη δικαιοσύνη , αντικειμενικότητα ενώ παράλληλα είχαμε σε άμεση προτεραιότητα την ανάπτυξη των υποδομών.

– Διοργανώσαμε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα με απόλυτο σεβασμό στην απαίτηση των ομάδων για ισονομία, έχοντας ως βασικό στόχο την αξιοπιστία των διοργανώσεων.

– Έγιναν με επιτυχία όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, τουρνουά, σεμινάρια κλπ με στόχο να αναδείξουμε νέα ταλέντα, υα επιμορφωθούν προπονητές, διαιτητές και παράγοντες.

Επιθυμία δική μου και των συνεργατών μου είναι πάνω στις ίδιες αξίες να κινηθούμε στη νέα τετραετία εφ όσον μας εμπιστευτείτε στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. Με δυναμισμό και αισιοδοξία, με νέα “αίμα ” στο ψηφοδέλτιό μας φιλοδοξούμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο της ‘Ενωσης μας , ώστε να το απολαμβάνουν αθλούμενοι, παράγοντες , φίλαθλοι , σε όλα τα επίπεδα, πρωταθλήματα και υποδομές.

Βασική μας προτεραιότητα θα είναι η εξεύρεση χορηγών που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην επιτυχία των διοργανώσεων και παράλληλα α ανακουφίσουν , όσο γίνεται περισσότερο, τους παράγοντες των σωματείων που. , χωρίς υπερβολή, “ματώνουν μια να συντηρούν τις ομάδες.

Αγαπητοί φίλοι εκπρόσωποι των ομάδων

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω

Δεν μπήκα στη διαδικασία της …παροχολογίας και των υποσχέσεων για θα δεσμεύσω την ψήφο σας. Είστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι με άποψη και εικόνα για ότι συμβαίνει στα Αργολικό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζετε καλά ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να υπηρετήσουν το άθλημα και την ΕΠΣΑ ανιδιοτελώς, χωρίς άλλες σκέψεις, φιλοδοξίες και κάθε λογής επιδιώξεις.

Είμαι βέβαιος ότι με την ψήφο σας στις 24 Απριλίου θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι να προσφέρουμε του εαυτό μας για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο των συνεργατών μου και εμένα προσωπικά.

Γιάννης Μαντζούνης

Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ