Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤι μας λέει ο Τοπάρχης Τολού για τα σκουπίδια και το γήπεδο...

Τι μας λέει ο Τοπάρχης Τολού για τα σκουπίδια και το γήπεδο που κατάντησε λιβάδι

Πριν δύο ημέρες σε βίντεο του δημοσιογράφου Μιχάλη Καζά που μεταδόθηκε ζωντανά από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Argonafplia.gr είδαμε ότι στην περιοχή του γηπέδου του Τολού έχουν πεταχτεί πάρα πολλά σκουπίδια και μπάζα και ταυτόχρονα είδαμε και το γήπεδο του Τολού να έχει στην κυριολεξία χορταριάσει.

Με το σχόλιο του Μιχάλη Καζά ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση του δήμου στο σημείο αυτό προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και το θέμα του γηπέδου. Μια δαπάνη περίπου διακοσίων χιλιάδων ευρώ για την στεγασμένη κερκίδα του γηπέδου σκουριάζει σε ένα γήπεδο που μόνο για λιβάδι μοιάζει. Να θυμηθούμε ότι το γήπεδο αυτό όλοι μας το θέλαμε όχι μόνο σαν στέγη του Εθνικού Τολού, αλλά και σαν μια εγκατάσταση που θα βοηθούσε στην τουριστική προβολή του Τολού και την προσέλκυση αθλητικών εκδηλώσεων.

Στα σχόλια του Μιχάλη Καζά και για τις εμφανιζόμενες απαράδεκτες εικόνες στο βίντεο απάντησε χθες ο τοπάρχης του Τολού κ. Νίκος Μπικάκης.

Στην ανάρτηση αυτή μπορείτε να δείτε το βίντεο αλλά και την απάντηση του τοπάρχη.

Για την απάντηση του τοπάρχη ο Μιχάλης Καζάς σχολίασε πως: “Ο κ. Μπικάκης όφειλε να γνωρίζει ότι στην περιοχή του γηπέδου υπάρχει μια εν δυνάμει χωματερή. Ανεπίτρεπτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο κοντά στο χωριό που όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε να “λάμπει” και να “ακτινοβολεί”.
Το ότι μας διαβεβαιώνει ο κ. Μπικάκης ότι “ο δήμος θα ενεργήσει το συντομότερο για τον καθορισμό του χώρου”, μας ευχαριστεί και μας καθησυχάζει. Ελπίζουμε σύντομα να δούμε αυτό τον καθαρισμό και στις νέες φωτογραφίες μας η περιοχή να έχει επανέλθει στη φυσική της εικόνα”.

Η απάντηση του Τοπάρχη Νίκου Μπικάκη ήταν:

Νικος Μπικακης Ο Δημος θα ενεργησει το συντομοτερο για τον καθαρισμο του χωρου. Εχει εντοπιστει εδω και λιγο καιρο αυτη η ασυδοσια αλλα λογω φορτου εργασιων του Πασχα θα γινει αργοτερα . Σιγουρα ομως θα ξαναβρεθουν διαφοροι “εξυπνοι” για αυτο θα κλεισουμε την προσβαση για τους μη εχοντες εργασια …! Οσο για το γηπεδο ειχαν εγκριθει τα χρηματα του ολου πακετου (κερκιδα και χλοοταπητας) . Η εταιρεια εφερε την κερκιδα την τοποθετησε και περιμεναμε τον χλοοταπητα με τον εργολαβο σε αναμονη . Εκεινο τον καιρο ομως εγιναν οι εκλογες που κερδισε ο Συριζα και τα χρηματα που υπηρχαν στον κωδικο για το γηπεδο δεσμευτηκαν ! Σε ερωτηση δικη μου στον τοτε βουλευτη αργολιδας κ. Κοδελα μου ειπε οτι θα κανει οτι μπορει αλλα να μην περιμενουμε και πολλα επειδη ο πρωην υπουργος (Ανδριανος) ειχε κατανεμημενα ανισα τα εργα ανα την Ελλαδα ! Δηλαδη επειδη ειχε φτιαξει πολλα γηπεδα στην Αργολιδα και λιγοτερα σε αλλες περιοχες δεν θα εδιναν και αλλα για την περιοχη μας !!! Αρα η κερκιδα θα μας εμενε για να αγναντευουμε το βουνο ; η χειροτερα να την επερναν για αλλου ; (λεω εγω;) . Τελος παντων αναμενουμε τι θα γινει τωρα με ολους τους βουλευτες του νομου μας ενημερους !!!


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ