Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠωλητές, ταμίες και στελέχη αναζητούν 5 αλυσίδες σούπερ μαρκετ

Πωλητές, ταμίες και στελέχη αναζητούν 5 αλυσίδες σούπερ μαρκετ

ΜΕΤΡΟ

H METRO AEBE με 47 σημεία πώλησης, αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα και κατέχουν την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον κλάδο, διεκδικώντας δίκαια το ρόλο του ηγέτη στην αγορά. Αυτήν την περίοδο αναζητά προσωπικό για τις παρακάτω ειδικότητες: Διευθυντικά Στελέχη για το νέο Cash & Carry στα Φιλιατρά, Υπάλληλοι τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Ιωαννίνων, Διευθυντικά Στελέχη για το νέο Cash & Carry Ζακύνθου, Υπάλληλοι τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Λαμίας, Υπάλληλος τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Άργους, Υπάλληλο τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Λάρισας, Διευθυντικά Στελέχη για το Cash & Carry Καστοριάς, Υπάλληλο τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Λάρισας, Διευθυντής καταστήματος για το Cash & Carry Πρέβεζας. εταιρεία προσφέρει: ανταγωνιστικές αποδοχές, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, πριμ επίτευξης στόχων, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, καταχωρήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα εδώ.

lidl

Ο όμιλος Lidl ξεκίνησε δραστηριοποιείται σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, με περισσότερα από 10.000 καταστήματα και περίπου 200.000 εργαζόμενους συνολικά. Στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1999, ενώ πλέον λειτουργούν πάνω από 220. Το ανθρώπινο δυναμικό της ανέρχεται σε πάνω από 5.000 εργαζόμενους. Ξεκινώντας στη Lidl, εξασφαλίζετε μια καριέρα με αξιοκρατικά κριτήρια. Αυτήν τη περίοδο αναζητά προσωπικό για τις παρακάτω ειδικότητες: Σύμβουλος Εμπορικών Εφαρμογών στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, Υπάλληλος Αποθήκης Ταξινομητής στα Τρίκαλα, Γραφίστας – τρια στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, Προϊστάμενος-η Πωλήσεων στην Κεντρική Ελλάδα, Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση) στη Χαλκίδα, Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στη Σητεία Κρήτης και Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στην Κόρινθο. Για τις θέσεις των πωλητών οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν: ευχάριστη προσωπικότητα και πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες, υπευθυνότητα και αξιοπιστία, ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι και εμπειρία στο χώρο του εμπορίου. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της σελίδας εδώ.

Mymarket

Στα καταστήματα Mymarket αναζητούν νέους ανθρώπους με όρεξη για εργασία, όλων των ειδικοτήτων που τους αρέσουν οι προκλήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κάθε εργαζόμενου. Οι υπάλληλοι του ομίλου θα πρεπει να διακρίνονται με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και επικοινωνίας, οργανωτικότητα, προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στο αποτέλεσμα. Αυτή την περίοδο είναι διαθέσιμες οι παρακάτω θέσεις εργασίας: Υπάλλήλοι Τμήματος Κρεοπωλείου (Λαμία), Υπάλληλοι Τμήματος Κρεοπωλείου (Αργοστόλι), Διευθυντικά Στελέχη Ρόδου, Διευθυντικά Στελέχη (Τρικάλα), Διευθυντικά Στελέχη (Χίος), Διευθυντικά Στελέχη (Μυτιλήνη), Πωλητές/τριες – Ταμίες – Αποθηκάριους – Πωλητές Κρεοπωλείου στο My market Ρόδος (Ιαλυσός), Υπάλληλο τμήματος κρεοπωλείου My market (Ιτέα), Υπάλληλο Τμήματος Κρεοπωλείου για τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, το Λαύριο, την Πάτρα, το Μαρούσι, την Αγ. Παρασκευή, την Ανατολική Αττική, τα Δυτικά Προάστια, τα Νότια Προάστια, τη Ζάκυνθο. Η εταιρεία προσφέρει:Ανταγωνιστικές αποδοχές, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα κάνοντας κλικ στο «Αποστολή Βιογραφικού» στη σελίδα εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 279 Super Markets, 14 Cash & Carry, 90 franchise καταστήματα και πάνω από 13.000 εργαζόμενους. Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 22 εταιρίες σε 3 ηπείρους (11 χώρες), 375.000 εργαζόμενους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα. Αυτήν την περίοδο αναζητά προσωπικό των παρακάτω ειδικοτήτων: προσωπικό για τα καταστήματα της Κέρκυρας ( Delicatessen, Έτοιμα Φαγητά, Οπωροπωλείο, Τυποποιημένα Προϊόντα, ιχθυοπωλείο, Κάβα, Κρεοπωλείο, Ταμεία), Πωλητής Κρεοπωλείου για το κατάστημα της Νάξου και Υπεύθυνος Κρεοπωλείου για το κατάστημα της Κέρκυρας. Προσφέρονται ικανοποιητικές αποδοχές, δυναμικό περιβάλλον εργασίας με άρτια εκπαίδευση και κυρίως μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται παρακαλούνται να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα on line εδώ σημειώνοντας τον κωδικό θέσης. Όλα τα βιογραφικά θα θεωρηθούν εμπιστευτικά.

Market In

Η εταιρία Market In προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Καθορίζει ωράρια και συνθήκες εργασίας, ώστε οι άνθρωποι της να μπορούν να συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επάγγελμα, οικογένεια και ελεύθερο χρόνο. Σε τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνει σε διαδικασίες αξιολόγησης του προσωπικού, αναφορικά με την απόδοση, συμπεριφορά και εξέλιξη. Με την σιγουριά ότι η επίτευξη των εταιρικών στόχων μέσα από την προσήλωση στις εταιρικές αξίες αναδεικνύει ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών, διαφάνειας και αντικειμενικότητας. Αναζητα συνεχώς προσωπικό για να ακύψεις τις ανάγκες των καταστηματων της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα προς τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού με τις παρακάτω επιλογές: E-mail: [email protected], Fax: 22991-50799. Όλα τα βιογραφικά σημειώματα θα εξεταστούν με απόλυτη εχεμύθεια.

 

 

Πηγή: http://www.epixeiro.gr

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ