Στα ήψη πάλι η τηλεθέαση του Survivor με την αποχώρηση Χανταμπάκη

- Advertisement -

Το χθεσινό Survivor αποτέλεσε μονόδρομο για τους τηλεθεατές και αυτό το δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

- Advertisement -

Τα ποσοστά του ΣΚΑΪ εκτοξεύθηκαν και ο μέσος όρος τηλεθέασης κυμάνθηκε στο 45,7% στο σύνολο, ενώ το δυναμικό κοινό είδε Survivor σε ποσοστό 60,9%. Μάλιστα η τελευταία ώρα προβολής του show, η ώρα της αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη, βρέθηκε στο σύνολό της πάνω από το 70% και έφτασε σε τέταρτο το 75,2%.

Κατά το άκουσμα της αποχώρησης, ο Στέλιος Χανταμπάκης παρέμεινε ανέκφραστος, και δήλωσε πως αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να αφήνει πίσω του ανοιχτούς λογαριασμούς και τόνισε πως έπαιξε τίμια ακολουθώντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η αποχώρηση Χανταμπάκη ήταν μάλλον αναμενόμενη αν αναλογιστεί κανείς τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεσπάθωσαν κατά του μοντέλου θεωρώντας πως αυτός είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία κλίκας στους διάσημους αφήνοντας εκτός τον δημοφιλή Γιώργο Αγγελόπουλο.
Και επειδή ο φανατισμός και το μένος κατά του Χανταμπάκη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ο παρουσιαστής του ρεάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης, που έχει επαφή με τον “έξω” κόσμο, και μάλιστα πριν λίγες μέρες πραγματοποίησε και ταξίδι αστραπή στην Αθήνα, προσπάθησε με τον τρόπο του να προστατέψει τον Στέλιο Χανταμπάκη και να τον προϊδεάσει για το κύμα των αρνητικών σχολίων που θα αντικρίσει μόλις βγει από το παιχνίδι και να κατευνάσει τις ακραίες αντιδράσεις.

“Είναι το πιο δύσκολο τηλεοπτικό παιχνίδι, με πραγματικά δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, έντονη πείνα, μεγάλη ταλαιπωρία και εντάσεις και πολλές φορές αυτό είναι ο λόγος που μπορεί να κάνει κάποιον να μην είναι ο εαυτός του” είπε με νόημα ο παρουσιαστής δικαιολογώντας έτσι εν μέρει συμπεριφορές που κρίθηκαν αρνητικά από το κοινό.

 

 
Πηγή: http://news247.gr

 

 

 

- Advertisement -