Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕγγραφή Εθελοντή 12ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 7 Μαΐου 2017

Εγγραφή Εθελοντή 12ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 7 Μαΐου 2017

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ 12ο ΑΡΓΕΙΑΚΟ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.
Στις 7 Μαΐου 2017, ο Δήμος Άργους -Μυκηνών θα πλημμυρίσει με δρομείς στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιείται στο Δήμο μας:το 12ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο!

Το σύνθημα μας είναι : ” Τρέχοντας στην Ιστορία ” και δικαίως επειδή οι διαδρομές μαγεύουν δρομείς και περιπατητές που έρχονται σε επαφή και γνωρίζουν βαθύτερα τα σπουδαία μνημεία του Ελληνικού Πολιτισμού. Με αφετηρία τις «Πολύχρυσες Μυκήνες», το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα και τερματισμό το Άργος την αρχαιότερη πόλη, πατρίδα σπουδαίων αθλητών όπως του Κλέοβη και του Βίτωνα, αλλά και γενέτειρα γή δύο εκ των μεγαλυτέρων ηρώων της μυθολογίας, του Περσέα και του Ηρακλή. Στις 7 Μαΐου 2017 μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους εθελοντές που θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Έλα μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους δρομείς που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης αλλά και τις διαχρονικές αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Μείνε ενημερωμένος από τη σελίδα μας https://www.facebook.com/argeiakos.mykhnaikos/posts/351871708542562:0 ,
νιώσε τη χαρά του να προσφέρεις σε μια τόσο σπουδαία αθλητική διοργάνωση!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 12ου ΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ